Coneix la FEMECV

La Federació de Muntanyisme i Escalada de la Comunitat Valenciana (FEMECV), és una organització que promou i organitza activitats esportives a la muntanya, fomentant la cura de l'entorn natural i oferint serveis i beneficis als seus federats. Amb més que un simple enfocament esportiu, la FEMECV reuneix muntanyencs, escaladors i amants de la naturalesa amb un objectiu comú: gaudir i protegir el nostre entorn natural.

 

La federació promou una pràctica responsable del muntanyisme i l'escalada, fomentant la conservació de l'entorn. En participar en les seues activitats, aprendràs sobre la flora i fauna local, adquiriràs habilitats per a minimitzar el teu impacte ambiental i deixaràs un llegat positiu en cada lloc que visites.

 

Ara, parlem de les llicències federatives i la seua importància. Una llicència federativa de la FEMECV és un document fonamental que et brinda múltiples avantatges i et permet aprofitar al màxim totes les activitats de la federació.

 

 

En primer lloc, en obtindre una llicència federativa, tindràs accés a una assegurança d'accidents esportius. Això significa que, en cas de patir una lesió durant la pràctica d'activitats a la muntanya, estaràs recolzat per una cobertura mèdica i de responsabilitat civil. La tranquil·litat de saber que estàs protegit en cas d'imprevistos no té preu.

 

A més, la llicència federativa et permet participar en competicions i esdeveniments organitzats per la FEMECV i els seus clubs afiliats. Podràs formar part d'una comunitat esportiva, conéixer a altres entusiastes de la muntanya i compartir experiències. També tindràs accés a descomptes i avantatges exclusius en serveis relacionats amb el muntanyisme i l'escalada.

 

Però les llicències federatives no sols beneficien als individus, sinó que també contribueixen al desenvolupament i enfortiment de la FEMECV. El pagament de la llicència es destina a finançar projectes i activitats que promouen el muntanyisme i l'escalada en la Comunitat.

 

 

Pertànyer a la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada, significa:
 

Formaràs part d'una comunitat sòlida composta per més de 500 clubs de muntanya i més de 18,000 federats. Sentiràs un suport constant, ja que la federació vela pels teus interessos i et brinda informació i assessorament en tots els aspectes relacionats amb l'esport i la muntanya.

 

Contribuiràs a cura del nostre entorn natural a través dels projectes que duu a terme la federació. Participa en fòrums i espais naturals juntament amb institucions, on es realitzen estudis i es prenen decisions que poden afectar-nos directament. Seràs part activa en la conservació del nostre territori.

 

Tindràs accés a emocionants activitats federatives, com a jornades, esdeveniments, competicions, marxes senderistes i campaments. A més, podràs accedir a convocatòries d'ajudes i premis oferits per la FEDME i la FEMECV. La diversió i la companyonia seran presents en cadascuna d'aquestes experiències.

 

 

Si busques portar la teua passió per l'esport al següent nivell, tindràs l'oportunitat d'unir-te als Equips de Tecnificació i Seleccions Esportives de la FEMECV. Podràs representar a la Comunitat Valenciana en diferents modalitats de competició, com a carreres per muntanya, marxa nòrdica i escalada. Seràs l'orgull de la teua regió.

 

A més, gaudiràs d'una sèrie de beneficis i descomptes exclusius. Podràs obtindre descomptes en refugis de muntanya i gaudir de tots els avantatges que la FEMECV té per a oferir-te. També tindràs l'oportunitat d'inscriure't en la prestigiosa Escola Valenciana d'Alta Muntanya (EVAM) i en la reconeguda Escola Espanyola d'Alta Muntanya (EEAM), on rebràs formació de qualitat impartida pels millors professionals en seguretat, esports i muntanyisme.

 

I això no és tot, comptaràs amb una assegurança en cas d'accident esportiu en practicar una àmplia gamma d'activitats, com a senderisme, carreres per muntanya, escalada en roca i en rocòdroms, marxes nòrdiques, esquí de muntanya fora de pista, descens de barrancs, alpinisme, vies ferrades i BTT (entrenaments). La seguretat serà sempre una prioritat per a tu.

 

En resum, pertànyer a la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada et brinda una comunitat apassionada, accés a emocionants activitats, representació esportiva, formació de qualitat, descomptes exclusius i seguretat en les teues pràctiques esportives. 

Uneix-te a nosaltres i descobreix un món de possibilitats a la muntanya!