I+D

Benvinguts/as a la nostra secció de I+D FEMECV!


En aquesta plataforma, el nostre objectiu principal és impulsar la investigació, captació i desenvolupament de programes innovadors d'esport de muntanya per a enfrontar els desafiaments en aquest àmbit des d'i per al nostre col·lectiu federat de muntanya.

Un repte per a la nostra Federació enfocada a aconseguir els següents objectius clau:

  • Identificar àrees d'interés en l'àmbit dels esports de muntanya i generar contingut bibliogràfic i publicacions sobre recerca i desenvolupament d'Esports de muntanya en qualsevol àmbit (noves tecnologies d'equip, materials i dispositius de seguretat, medi ambient, sostenibilitat, salut i benestar, ...) accessible al col·lectiu muntanyenc.
  • Col·laboració en projectes d'investigació en anàlisi de dades i tecnologia wearable sobre rendiment esportiu
  • Captació de programes de capacitació i educació per a la conservació i gestió dels recursos naturals en zones de muntanya.
  • Coneixement i Desenvolupament de tecnologies sostenibles en zones de muntanya i el seu impacte en el medi ambient.
  • Investigació de mètodes eficaços per a la gestió de riscos naturals en regions de muntanya. Desenvolupar estratègies efectives i pràctiques per a previndre i respondre a inclemències naturals.
  • Investigar practiques responsables i sostenibles en el nostre territori i la conservació del patrimoni natural i cultural en regions de muntanya. Treballarem en la investigació i promoció de pràctiques sostenibles que impulsen el desenvolupament econòmic de les comunitats locals preservant el medi ambient i fomentant la cultura local.

Ens esforçarem per aconseguir aquests objectius a través de la col·laboració amb comunitats locals, empreses, universitats i organitzacions sense ànim de lucre a la Comunitat Valenciana.

Uneix-te a nosaltres en aquest important desafiament!

Per a qualsevol consulta o dubte, posa't en contacte en vicepresidencia1@femecv.com