La FEMECV s'adhereix al comunicat de ADESP.

hola

La FEMECV s'adhereix al comunicat de ADESP.

Comunicat que sorgeix amb motiu de la situació generada els últims dies en relació al responsable de la Real Federación Española de Fútbol i amb el qual vam mostrar la nostra solidaritat amb l'esportista davant les actituds qüestionables.
  • icono
    Dona i Muntanya

Des de la FEMECV i la Vocalia de Dona i Muntanya, en representació de totes nostres federades i federats en esports de muntanya i escalada de la CV, ens adherim al comunicat de ADESP (Asociación del Deporte Español) al qual s'ha adherit també la Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada (FEDME) i ens solidaritzem amb l'esportista Jenni Hermoso i amb el futbol femení espanyol pels greus successos que han ocorregut durant el campionat del món de futbol femení
 

Així mateix, denunciem l'acte deplorable i la falta de respecte cap a aquesta futbolista per part del president de la RFEF. En la nostra federació d'esports de muntanya i escalada treballem per la igualtat efectiva i lluitem per potenciar i posar en alça els assoliments femenins en l'esport. Aquest president de la RFEF ha de tindre pel seu càrrec un decòrum i un correcte comportament, però la realitat és que s'ha faltat al respecte a les esportistes i volem fer públic el nostre profund malestar per aquesta negativa actitud del president de la RFEF que afecta també totes les esportistes que ens veiem representades per la selecció femenina actual campiona del món de futbol. 
 

I, finalment, felicitar aquestes extraordinàries dones esportistes pels seus assoliments que és el més important. GUANYEN ELLES I GUANYEM TOTES LES DONES.
 

Adjuntem el comunicat de ADESP i de la FEDME al qual s'adhereix la FEMECV i la Vocalia de Dona i Muntanya.

 

Patrocinadores: