1a Prova de Copa d'Espanya Fedme a Borriol

En total 28 quilòmetres i 1.820 metres de desnivell positiu, en un recorregut exigent. La participació ha batut rècords, amb més de 1.200 corredors en totes les categories, i uns 200 voluntaris.
Departament de comunicació

El passat dia 3 de març es va celebrar 1a Prova de Copa d'Espanya Fedme en la tradicional Marató de Borriol #Inedita 28k Campionat d'Espanya de Clubs de Carreras per Muntanya.
Primera actuació de la Selecció Valenciana de Carreras per Muntanya FEMECV, en aquesta temporada 2019 equipada amb material LURBEL.
Magnífic resultat per a tots en un dia de molta de calor, encara que no sempre el resultat és el que s'imagina abans de començar. En categoria masculina Zaid Ait Malek (2.30:59) va ser el clar dominador, mentre que en categoria femenina va guanyar Rosa Navarro García (3.04:38)
En la categoria de Clubs, el C.E.M. LA CAMETA COIXA va guanyar en categoria  masculina i l'A.E. MATXACUCA ho va fer en categoria femenina.

Resum dels i les esportistes de la Selecció Valenciana:
Categoria Cadet Masculí: 10é Martin Aguado Sendra.
Categoría Cadet Femení: 6é Sira Salvador Escrig
Categoría Júnior Masculí: 3r Abdul Abdulino, 10é Borja Moya Beltrán, 11ºJosep Llanes Castell, 14é Jesús Martínez Delicado, 16é Jordi Carratalà Isierte.
Categoria Júnior Femení: 5é Ani Murillo Ripolles, 7é Gemma Herrero Valls, 8é Noelia Rubio-Quintanilla Puig, 9é Eva Sierras Codina.
Absolut: 26é Ricardo Cherta Ballester (1r Promesa), 28é Guillermo Alber Lizandra  (2n Promesa), 31é Samuel Palomera Svensson, 70é Jose Carlos Díaz García (4t Promesa), 211é Erik Coronat Climent (13é Promesa), 220é Patricia Barreda Bort, 224é Sonia Mundina Gil, 230é María Beltrán Toledo, 280é Damián Moscardo Mahiques, 302é Salva Estarlich Méndez (19é Promesa).
Per a la resta de companys que no han pogut finalitzar la prova, molts ànims. A la pròxima més. (Joan Molina Ahís, Pablo Sánchez Juarez, Jordi Monferrer Marín)
L'equip tècnic de la Selecció que ha preparat i acompanyat als i les corredores, està compost per: Alejandro Galindo Perales, Seleccionador;  Arcadi Margarit Boscá, Entrenador del Programa de Tecnificació FEMECV, i Roberto Juan Herrera Rodríguez, Auxiliar del Programa de Tecnificació FEMECV.