2a Prova de Copa d'Escalada en Bloc 2024, a València.

2a Prova de Copa d'Escalada en Bloc 2024, a València.

Continuem amb les competicions d'escalada, amb aquesta segona cita de la temporada, que es realitzarà en el rocòdrom Natural Climb, el pròxim 22 de juny.
a

 

S'han obert ja les inscripcions per a aquesta prova de copa, que reunirà escaladors i escaladores de les categories Sub-14, Sub-16, Sub-18 i Absoluta.

Estarà organitzat pel Club d'Escalada Natural Climb, en el seu rocòdrom situat al carrer Campaners, 6, de València (46014). El Club posa a la disposició de les persones participants de servei de cuina, amb un menú d'oferta, així com un espai d'aparcament per a les autocaravanes.

L'horari provisional serà de 08.00h a 20.00h (es comunicarà als i les inscrites quan es concrete). En finalitzar es realitzarà el lliurament de premis. A més, el club obsequiarà a les tres primeres persones de cada categoria amb material dels patrocinadors de l'esdeveniment.

Les inscripcions tindran un preu de 7€ per a les categories sub-14, sub-16 i sub-18, per a l'absoluta serà de 15€. Es pot accedir a elles des de www.femecv.com, en l'apartat de calendari en la pàgina principal. Estaran obertes fins al dimecres 16 de juny (no s'admetran inscripcions d'última hora en el lloc de la competició).

Recordeu que per al control d'inscripcions serà obligatori presentar targeta federativa (en qualsevol dels dos suports oficials (targeta física o llicència digital, a través de l'APP FEMECV, no sent vàlid ni vàlida ni foto ni captura de pantalla de qualsevol dels formats) al costat del DNI i l'autorització paterna en el cas de menors.

 

Patrocinadores: