2a Prova de la Copa d'Espanya Sky de CxM

2a Prova de la Copa d'Espanya Sky de CxM

La 2a prova puntuable per a la Copa d'Espanya SKY (Línia) de Carreras per Muntanya FEDME s'ha celebrat a Terol, aquest diumenge 21 de maig.
1
Equip de comunicació

 

La selecció valenciana arribada el dissabte a Terol, per a recollir els dorsals i assistir a la xarrada tècnica que se celebrara, prèvia a la prova.

 

La categoria juvenil disputava la prova sobre un circuit de 14K amb 680+ i el de la categoria júnior de 18K amb 760+. Tots dos són circuits circulars que es desenvolupen en terreny de mitja muntanya quasi íntegrament, per senderes i pistes.

 

L'eixida es va realitzar des de la plaça del Torico, a les 9.00 hores i el lliurament de premiaciones a les 13.00 hores. En la categoria juvenil, la nostra corredora Candela Benlloch va creuar en primer lloc al costat d'Oriol Llácer i Francesc Romeu que en categoria masculina, que van ser primer i segon.

 

La categoria júnior va ser comandada per Jan Torrella i en segon i tercer lloc van entrar els nostres seleccionats, Mario Werther i Javier Vives.

 

La nostra selecció va obtindre bons resultats en les categories juvenil i júnior en els quals vam tindre podi en totes dues categories. Podis Copa d'España Carreras per Muntanya CxM Teruel

 

Juvenil femení

1.- Candela Benlloch

2.- Luna de la Fuente

3.- Judith Soriano

Aitana Ferrando

 

Juvenil masculí

1.- Oriol Llácer

2.- Hugo Robles

3.- Francesc Romeu

Sergio Floro

 

Júnior masculí

1.-Jan Torrella

2.- Mario Werther

3.- Javier Vives

Lucas Aniorte

Marcos Mut

Iker Chavarria

 

Patrocinadores: