Al setembre celebrem el 60é Aniversari de la FEMECV i la FAM.

Al setembre celebrem el 60é Aniversari de la FEMECV i la FAM.

Les Federacions de Muntanya d'Aragó i de la Comunitat Valenciana, compleixen seixanta anys d'història enguany i per a commemorar aquesta data assenyalada i la nostra germanor, es realitzarà un acte en Javalambre.
 • icono
  60 Aniversari
1
Equip de comunicació

Els dies 16 i 17 de setembre, realitzarem un acte conjunt entre la Federación Aragonesa de Montañismo (FAM) i la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la CV (FEMECV). Enguany totes dues federacions celebren el seu 60é Aniversari i serà en el Refugi de la FAM Rabadá y Navarro, en Javalambre (Terol), on es durà a terme una programació d'activitats que s'han preparat per al col·lectiu federat de totes dues federacions.

 

Un programa que inclou activitats per als dos dies. El dissabte destaquem, la projecció dels seixanta anys d'història, una xarrada amb muntanyencs/ques de la federació aragonesa i valenciana sobre diferents projectes esportius i expedicions, i sobre la història del refugi Rabadá y Navarro. El diumenge l'activitat serà més dinàmica, realitzant un parell de rutes a triar entre una més senderista i una altra més muntanyenca; i un menjar de germanor que donarà pas a l'acte de clausura.

 

La participació és gratuïta, però dependrà de l'opció que es trie s'haurà de pagar la pernocta i el menjar. Les dues opcions són: 

 • Participar dissabte i diumenge (pensió completa: sopa dissabte, allotjament, desdejuni i menjar diumenge). 
  • Inscripció en el formulari FEMECV. 
  • Reserva en la pàgina web del refugi. 
    
 • Participar només el diumenge (amb reserva de menjar per 13 euros). 
  • Inscripció en el formulari FEMECV. 
  • Ingrés de l'import del menjar en el compte del refugi, indicant nom i cognoms: ES20 3080 0059 0925 2240 0114

 

El termini per a inscriure's finalitza el 30 de juliol, i pots trobar la informació ampliada en el dossier de l'activitat que adjuntem.

Places limitades per ordre d'inscripció.

 

Patrocinadores: