“Aqila más allá de la cumbre” el documental sobre l'alpinista, afganesa i refugiada

“Aqila más allá de la cumbre” el documental sobre l'alpinista, afganesa i refugiada

Continuem amb el nostre compromís que des de 2021 venim brindant quan va haver de fugir juntament amb la seua família des de l'Afganistan fins a Espanya per a començar des de zero.
1
Equip de comunicació

 

La FEMECV, juntament amb la Federació Galega de Muntanyisme (FGM) i la Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada (FEDME) ens hem unit per a secundar d'un documental que s'està preparant com un projecte audiovisual des del qual es mostrarà a Aqila Hashimi i el seu que perquè siga un gran altaveu per a totes les dones i una esperança per a tots els Refugiats.

 

Aqila Hashimi «Darrere de cada refugiat hi ha una història de supervivència i fortalesa». «Deixar-ho tot arrere va ser dolorós, però l'oportunitat d'un futur millor ens va fer seguir avant». «Els refugiats no són indefensos, són individus amb somnis i aspiracions». «No hi ha major dolor que verse obligat a fugir de la teua pròpia llar”.


La Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada (FEDME) s'uneix a la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana (FEMECV) i la Federación Galega de Montañismo (FGM) en el suport que ofereixen a Aqila Hashimi per al seu pròxim projecte.

 

“Més enllà del cim” es tracta d'un projecte audiovisual amb el qual realitzar un documental enfocat en Aqila Hashimi, una famosa alpinista i enginyera Afganesa que aconsegueix arribar a Espanya després d'una incansable odissea, escapant dels talibans. Un projecte amb el qual descobrirem com el seu lideratge i la capacitat de superació han sigut decisius.


Després d'aconseguir els cims més alts del seu país i d'haver de fugir de la seua terra, ara es proposa un nou repte, pujar al Mont Blanc i portar la veu de les dones Afganeses a una dels cims més alts d'Europa.

 

Un projecte que es proposa descobrir la seua història i com s'ha enfrontat a situacions extremes, una història de com superar l'insuperable de la mà d'una valenta dona Afganesa, símbol a seguir per a totes les dones.

 

La direcció del documental l'assumirà, Arsalan Rahmani, talentós estudiant del màster de documental en la prestigiosa ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya) a Barcelona.

 

Amb la seua formació en aquesta reconeguda escola de cinema, Arsalan està reforçant les habilitats necessàries per a millorar els processos d'investigació, guionització, producció, rodatge i postproducció. La seua passió per contar històries i el seu compromís amb la justícia social l'impulsen a crear obres que impacten i remoguen consciències.

 

A través del seu documental «Aqila més enllà del cim«, Arsalan cerca portar la veu de les dones afganeses a les cimeres europees.

 

La Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana (FEMECV), la Federación Galega de Montañismo (FGM) i La Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada (FEDME) s'uneixen per a donar suport a la realització d'aquest documental perquè siga un gran altaveu per a totes les dones i una esperança per a tots els Refugiats.

 

La teua ajuda és molt important!
Col·labora per a aconseguir fer realitat el seu somni i finançar aquesta expedició al Mont Blanc, el documental del qual serà una poderosa eina per a crear consciència sobre els impediments i barreres que enfronten les dones afganeses en la seua cerca d'igualtat i llibertat.

 

Link per a donacions
https://www.migranodearena.org/reto/aqila-mas-alla-de-la-cumbre
 

Patrocinadores: