Arriba la llicència per als últims mesos de l'any: Llicència de Tardor 2023.

Arriba la llicència per als últims mesos de l'any: Llicència de Tardor 2023.

La FEMECV comença els preparatius per a iniciar la tramitació d'aquesta submodalitat de la llicència nacional la particularitat de la qual és que dona cobertura durant els mesos d'octubre, novembre i desembre.
  • icono
    Administració
  • icono
    Tràmits
1
Equipo de comunicación

 

La Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana, compte en aquests moments amb més de 20.800 llicències ja tramitades en qualsevol de les seues modalitats i variables: autonòmica, nacional i internacional. 


No obstant això, per a aquelles persones que no han necessitat encara la seua tramitació, o no han pogut realitzar-la, s'ofereix ara una alternativa interessant, tenint en compte el que quedaria d'any per a gaudir de la muntanya i l'esport: 13 caps de setmana, 8 festius i diverses opcions de pont.
 

La llicència més demandada és la nacional, amb la qual pot practicar-se esport en tot el territori espanyol, en qualsevol de les modalitats: Senderisme, Escalada, Alpinisme, Vies Ferratas, Descens de Barrancs, Carreras per Muntanya, Marxa Nòrdica, Esquí de Travessia, Joëlette, Marxa Aquàtica, BTT (només entrenament). 


Aquesta llicència només admet el suplement d'espeleologia (+40€), i està disponible per a edats infantils, juvenils i majors. La seua tramitació estarà disponible els pròxims dies.


Recordem que la llicència federativa és un document identificatiu de pertinença a la FEMECV (i també a la Federació Espanyola d'Esports de Muntanya i Escalada, FEDME, ja que la nostra federació forma part d'ella), que t'acredita com a esportista d'una o diverses de les modalitats de la nostra federació.

En tramitar-la, s'adquireix una assegurança d'accidents a la muntanya. Però estar federat/a és molt més que una assegurança: unir-se a una organització amb la qual comparteixes interessos, t'ofereix informació i assessoria en temes esportius i de muntanya; accedir a les activitats i convocatòries federatives planificades, així com a la formació que ofereix la EVAM; beneficiar-se dels descomptes FEMECV i els avantatges FEDME; comptar amb una plataforma per a la difusió de les teues activitats i esdeveniments; participar en els projectes i presa de decisions quant al territori, l'entorn natural que es realitzen al costat d'altres entitats i institucions…
 

 

Patrocinadores: