Calendari d'abril en les nostres oficines

Calendari d'abril en les nostres oficines

Aquest mes és important recordar els dies festius de Setmana Santa i Pasqua, a l'hora de la tramitació d'assegurances temporals i llicències federatives.
  • icono
    Administració
1
Equip de comunicació

 

Si estàs pensant tramitar la teua llicència en les nostres oficines o realitzar alguna altra gestió tingueu en compte que els dies festius en els quals romandran tancades les nostres oficines d'Elx i València són el divendres 7, i els dilluns 11 i 17. A més, en la Seu de València el dilluns 24 és festiu també.

 

Aquests dies festius no influeixen en l'oficina de Vila-real, que manté el seu horari d'atenció els dijous a la vesprada, de 16h a 19h.

 

Aprofitem per a recordar que per a acudir a les nostres oficines és necessària la reserva de cita prèvia, que pot realitzar-se des d'ací.

 

La tramitación de seguros temporales hay que realizarla con unos días de antelación, para que puedan realizarse los trámites con el seguro. En el caso de los seguros de fin de semana la gestión se debe hacer antes del jueves anterior a la realización de la actividad. En el caso de los seguros de 7 días se deberán hacer tres días antes de la actividad.

 

Patrocinadores: