Celebrada la primera Assemblea General de la FEMECV 2024.

Celebrada la primera Assemblea General de la FEMECV 2024.

Dissabte passat 15 de juny, a l'Auditori de la localitat de la Vilallonga (València), es van reunir les persones representants dels quatre estaments de la Federació.
  • icono
    60 Aniversari
a

Amb l'ordre del dia habitual en aquesta cita de juny, es van tractar temes importants per al dia a dia de la Federació i es van emportar a votació altres assumptes que així ho requerien.

Es va iniciar la sessió amb la presència del Tinent d'Alcalde, Ruben San Pablo i el regidor d'Esports, Jordi Ribes, per part de la corporació municipal; el president del Club Agrupació Muntanyista Villalonga, Juan Garrigós; i la Vocal de Clubs i Esportistes de València, Pepa Arbona.

Amb la taula principal constituïda per Carlos Ferrís i Isidre Damià, President i Secretari de la FEMECV, respectivament, es va iniciar la sessió aprovant les actes de l'Assemblea General Ordinària i Extraordinària de novembre de 2023.

Posteriorment, Ferrís, va passar a parlar del seu informe, en el qual va fer un recorregut per les activitats i els aspectes més importants del passat any, posant l'accent en la celebració del 60é aniversari i la finalització de totes les seues celebracions amb la Gala de Premis FEMECV, les activitats i projectes més destacats (Pla d'Instal·lacions Esportives, consolidació d'una línia de manteniment de senderes amb la GVA, els avanços del Refugi-Escola del Penyagolosa…), etc. També es va aprofitar per a informar del canvi en el responsable de la Vocalia de Medi ambient, en la qual Jose Luís Trasobares passa a substituir a Maika Maya en el seu càrrec, i Isidre Damià assumeix el de Secretari, a més de Vocal de Carreres per Muntanya.

Va arribar el torn de la presentació de la Memòria Esportiva de 2023, a càrrec de Naiara Piedrafita, com a Directora Tècnica i responsable de les proves de competició i la tecnificació; Martesa Bello, com a Coordinadora d'Activitats, en aquest cas de les associatives; i Miguel Anta, com a Director de la EVAM i del Centre Autoritzat TOSSAL. Es va procedir a la votació, quedant aprovada per majoria.

Per a l'exposició dels Comptes Anuals i liquidació del Pressupost de l'any 2023, es va comptar amb la presència de la Tresorera, Adela Talens, que es va connectar via videotelefonada; Alicia Avendaño, Gerent; i Juan Vicente Roselló, Auditor de Comptes. Es van atendre els dubtes plantejats per diversos assemblearis, i finalment aquest punt va quedar aprovat per majoria.

Les propostes presentades pels i les assembleàries, també es van aprovar després del seu debat i consens. Finalment, es va reservar un espai per als suggeriments i preguntes, que es va aprofitar per a tractar alguns temes.

En conjunt, una assemblea necessària per a l'avanç de la Federació, en la qual es va poder mesurar el seu pols i marcar els següents passos.

Agraïments a les persones assembleàries que han exercit la seua responsabilitat participant en representació del seu estament. També a l'Ajuntament de la localitat, per la cessió del local i contribuir a la realització de l'Assemblea.
 

Patrocinadores: