Clubs i Seccions de Muntanya FEMECV, protagonistes dels preparatius de l’any 2024

Clubs i Seccions de Muntanya FEMECV, protagonistes dels preparatius de l’any 2024

El pròxim 16 de setembre, se celebrarà a Alboraia una reunió vital per als preparatius del pròxim any, en la qual s'ha convocat als més de 500 Clubs FEMECV per a informar de novetats de gestió i fer-los partícips del nou calendari.
  • icono
    Activitats
1
Equip de comunicació

 

En la convocatòria enviada al juliol es va informar als presidents i presidentes sobre l'ordre del dia amb xarrades formatives interessants per al dia a dia dels Clubs, ruta senderista, menjar, planificació del Calendari d'activitats 2024, així com la forma en la qual han d'inscriure's (accés al FORMULARI), la documentació necessària per a entregar sol·licituds que ha d'enviar-se al correu direcciontecnica@femecv.com.

 

Serà el 8 de setembre quan finalitze el termini per a la inscripció a la reunió (d'un màxim de 2 persones per Club) i el lliurament de sol·licituds per a l'organització d'activitats del Calendari Federatiu 2024. Si no ho ha fet ja, el teu Club és a temps de participar.

 

Dins de l'organització federativa, les persones responsables de la gestió de les activitats, tant associatives com de competició, són Martesa Bello, Coordinadora d'Activitats, i Álvaro Alegre, Director Esportiu, respectivament.

 

Els dos incideixen en què “sense el suport dels Clubs i Seccions de Muntanya no seria possible un calendari com el que realitzem any rere any”. La Coordinadora Tècnica convida a la base associativa de la federació “a implicar-se en l'organització d'una de les activitats del pròxim calendari perquè siga divers i tinguem la possibilitat de visitar racons i entorns al llarg de tota la Comunitat Valenciana de la mà dels nostres Clubs grans o xicotets”.
 


El Director Tècnic recalca que “és important iniciar tot aquest procés amb antelació, perquè hi haja marge de temps per a les gestions i la difusió necessària. Enguany s'han actualitzat les aportacions que ha de realitzar la FEMECV per a sostindre la realització d'aquestes activitats, així com les aportacions a les quals es comprometen els Clubs, amb la finalitat de millorar la qualitat del calendari”.

 

Patrocinadores: