Comença la Lliga Infantil d'Escalada amb la 1a Prova a Castelló

Comença la Lliga Infantil d'Escalada amb la 1a Prova a Castelló

La LIE s'estrena aquesta temporada de la mà del Palpa Roca Club d'Escalada i se celebrarà el pròxim 2 de juny en el seu rocòdrom.
a

El calendari d'aquesta lliga està compost per tres proves, en les quals participen escaladors i escaladores de les categories Sub-9 i la Sub-12, masculines i femenines. 
 

En aquesta ocasió se celebra la primera d'elles, per a les quals serà necessari inscriure's a través de www.femecv.com, en l'apartat de calendari en la pàgina principal. Tindrà un cost de 3€, i estaran obertes fins al dilluns 27 de maig (no s'admetran inscripcions d'última hora en el lloc de la competició).
 

La direcció exacta del rocòdrom és: Av. de Lairon &, C. Hungria, 12006, a Castelló de la Plana. 
 

Pots trobar més informació en el díptic que s'ha elaborat, o escrivint al correu del club: palparoca@gmail.com
 

Recordeu que per al control d'inscripcions serà obligatori presentar targeta federativa en qualsevol dels dos suports oficials (targeta física o llicència digital, a través de l'APP FEMECV, no sent vàlid ni vàlida ni foto ni captura de pantalla de qualsevol dels formats) al costat del DNI i l'autorització paterna en el cas de menors.
 

Amb emoció rebem l'inici de la temporada de competició d'escalada, esperem que escaladors i escaladores estiguen preparats per a donar el màxim de si i gaudir de l'esport que més ens agrada.
 

Patrocinadores: