Comencen els preparatius del curs 2024-2025 del Centre Autoritzat d'Ensenyaments Esportius TOSSAL.

Comencen els preparatius del curs 2024-2025 del Centre Autoritzat d'Ensenyaments Esportius TOSSAL.

Vols dedicar-te professionalment als esports de muntanya? t'agradaria que la teua passió fora el teu treball? Si practiques senderisme, mitja muntanya, barrancs o escalada i vols realitzar un Cicle Formatiu, aquesta és la teua oportunitat.
  • icono
    TOSSAL
a

TOSSAL, el Centre Autoritzat d'Ensenyaments Esportius de la FEMECV, imparteix diversos cicles de formació de règim especial, formació oficial i reglada, en concret de les següents especialitats: 
•    Grau Mitjà, Cicle Inicial de Senderisme. 
•    Grau Mitjà, Cicle Final de Mitja Muntanya. 
•    Grau Mitjà, Cicle Final d'Escalada. 
•    Grau Mitjà, Cicle Final de Barrancs.

Quant a la convocatòria del pròxim curs 2024-2025, informem que s'han introduït novetats, per la qual cosa us aconsellem que consulteu tota la informació en aquests dos espais oficials: 
•    Web de l'IES Monserrat Roig, el nostre centre de referència, on es realitzaran els tràmits administratius. 
•    Web de la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació, des d'on es regula tot el procés.

Els passos a seguir en l'accés als Cicles Formatius, serà el següent:

1.- Per a estar al dia de tota la informació i del procés, t'aconsellem consultar el nostre apartat de plans d'estudi (centres associats, distribució dels mòduls, estructura horària de les sessions…), per a posteriorment seguir els següents passos:

2.- Inscriu-te a les proves d'accés, del 10 al 20 de junio o del 4 al 16 de setembre, en el centre de referència, IES Monserrat Roig o a través de la web de la GVA. Una vegada confirmada la teua admissió, realitza les proves d'accés, entre els dies 1 al 4 de julio o del 24 i 26 de setembre (segons la modalitat). Important: enguany no es realitzarà cap gestió en les nostres oficines.

3.- Matricula't en el Bloc comú, en el centre de referència, IES Monserrat Roig, del 10 a l'11 d'octubre.

4.- Matricula't en el bloc específic a la nostra Tenda FEMECV.

Per a qualsevol informació, pots posar-te en contacte amb l'IES Monserrat Roig, en el telèfon: 966 912 250.

Per part nostra, hem habilitat un espai en la web, on podràs trobar tota la informació necessària. També podeu parar atenció a les nostres xarxes, on anirem publicant tota la informació referent a TOSSAL, Centre Autoritzat d'Ensenyaments Esportius FEMECV.


 

Patrocinadores: