Concentració Intercentres de Tecnificació de Curses per Muntanya de la FEDME

El passat cap de setmana, 7,8 i 9 de juliol es va celebrar al Centre d’Alt rendiment de Granada la 4ª Concentració Intercentres de Tecnificació de Curses per Muntanya de la FEDME.
Ángel Font Piquer - Seleccionador del Área de Carreras por Montaña

En aquesta van participar 7 federacions autonòmiques: Valencia, Extremadura, Andalusia, Aragò, Castellà Lleó, Balears i Madrid. En total van ser 56 joves, més els tècnics de cada federació; per la nostra part van participar 14 joves i 4 tècnics.
Àngel Font Piquer
                El programa va començar divendres, amb la rebuda de tots el participants al Centre d’alt rendiment de Sierra Nevada, unes instal·lacions inmillorables per aquest tipus d’activitats.
                Dissabte pel matí es va fer una eixida de 12 km per les estribacions del Veleta. A les 12 i fins hora de dinar, els tècnics de les diferents federacions van impartir classes pràctiques d’estiraments, tècniques de cursa, priocepció, etc.. Per la vesprada mentre els tècnics es van reunir amb membres de la FEDME, els joves tenien una xarrada amb un llicenciat en Ciències de l’activitat física i l’esport, sobre entrenament i orientació profesional. Per la vesprada tècnics i joves van fer una excursió turística a Granada. Al diumenge, la Federació andalusa va convidar a tots els joves a participar en el km vertical de Sierra Nevada, que era Campionat autonòmic de cursa vertical. En aquesta prova, els nostres corredors van tindre una gran actuació, copant les 3 primeres posicions en la categoria femenina i un segon lloc i 2 tercers en la categoria masculina: