Conveni de col·laboració amb GEICAM: investigació en càncer i esports de muntanya.

Conveni de col·laboració amb GEICAM: investigació en càncer i esports de muntanya.

Recentment s'ha realitzat la signatura d'este acord entre la FEMECV i la Fundació Grup Espanyol d'Investigació en Càncer de Mama (GEICAM) referent en esta àrea a Espanya, amb més de 27 anys d'experiència i un reconegut prestigi internacional.
  • icono
    Dona i Muntanya
1
Equip de comunicació

 

Des de l'Àrea de R+D de la FEMECV, i encara que la col·laboració amb GEICAM es realitza des de fa uns anys, s'ha concretat ara l'interés comú de les dues entitats quant a la conscienciació sobre la importància en la prevenció del càncer de mama i la promoció de la seua investigació clínica. Per a això, la FEMECV posarà en marxa la recaptació de fons en diferents iniciatives.


En el marc del conveni signat, entre altres accions en la mateixa línia, la nostra federació ha col·laborat amb la campanya #Yodoyduroporell@s, posada en marxa per GEICAM per a este any 2023 que ha estat en marxa durant tot el mes d'octubre, amb l'objectiu de donar difusió als beneficis que la pràctica de l'activitat física i l'esport aporta a la prevenció i continuació contra el càncer de mama.


A més de donar difusió a la campanya en la nostra web i xarxes socials, convidant a sumar minuts d'investigació, s'ha realitzat una invitació especial als Clubs FEMECV i als nostres i les nostres esportistes d'elit, de les seleccions de competició i dels equips de tecnificació perquè col·laboraren com a ambaixadors i ambaixadores de la iniciativa.


D'altra banda, el pròxim cap de setmana es realitzarà una de les activitats des de les quals realitzarem la recaptació de fons. En la Jornada de Dona i Muntanya a Montanejos, es contribuirà amb 1€ de la inscripció amb els projectes de GEICAM.


Recordem que, si vols contribuir amb un donatiu pots fer-lo a través del seu compte Bizum per a donacions directes: 33431 (assumpte de la donació FEMECV).

 

Patrocinadores: