Convocatòria d'accés i actualització de dades de docents de la EVAM

Convocatòria d'accés i actualització de dades de docents de la EVAM

S'obri la convocatòria d'accés per a la nova temporada 2024, dirigida a aquells tècnics i tècniques en modalitats de muntanya que vulguen pertànyer al claustre de l'Escola.
hola

 

Com tots els anys, amb la finalitat d'actualitzar els llistats de tècnics pertanyents a la EVAM i crear una base de dades completa abans de principi d'any, aquelles persones interessades a participar d'aquest procés i prendre part en les accions que es duen a terme a l'escola per l'estament de tècnics/as esportius/as, haurà d'entregar la següent documentació:

•    Dades personals + Dades de contacte. 
•    DNI i SIP escanejat.
•    Titulacions Tècnic Esportius escanejades.
•    Altres titulacions reglades escanejades.
•    Annexos I i II emplenats i signats.

El termini per a la recepció de documentació serà entre el dia 5 i el dia 20 de desembre, i es remetrà al correu director.evam@femecv.com. Els llistats provisionals d'admesos es publicaran el 22 de desembre. Seguidament s'obrirà un termini de reclamacions i esmena d'errors, per a finalitzar publicant el llistat definitiu d'admesos el dia 29 de desembre.

L'equip directiu de l'Escola, publicarà el llistat d'admesos i els terminis de reclamació en la web de la FEMECV, durant la primera setmana de gener.
 

Patrocinadores: