Crònica 2a Prova de la Copa d'Espanya de Marxa Nòrdica

En aquesta ocasió, es va celebrar la prova (III Memorial Pablo Ariza), en Azagra (Navarra) i va comptar amb la participació de 147 esportistes.
Àrea de Comunicació

Es va realitzar un recorregut de 12,4km pràcticament sense desnivell, realitzat en 4 voltes en el poliesportiu municipal Miguel Indurain

La renovada selecció valenciana ha sabut estar a l'altura, entrant 7 dels nostres seleccionats entre els 20 primers marxadors.

- María Covadonga Mora - 35a posició absoluta i 3a Sènior F

La nostra selecció Infantil I Cadet també va participar en aquesta gran jornada per a la Marxa Nòrdica valenciana.

La prova de la categoria infantil constava de dues voltes al circuit de 3,2k.

- Liz Ferrándiz - 1a posició absoluta
- Sofía Gil - 2a posició absoluta

- Daniel Ochando - 1a posició absoluta
- Guillem Martí - 3a posició absoluta
- Iver Rojas - 4a posició absoluta

En el cas del Representant Cadet Alejandro Rojas Participó en la totalitat de la prova Open III Memorial Pablo Ariza, donant 3 voltes al circuit de 3,2k. Quedant amb els seus 14 anys el 6é de la classificació absoluta i 1r de la seua categoria.

La selecció ja ha iniciat els preparatius per a la següent prova, CAMPIONAT D'ESPAÑA IBERDROLA DE FEDERACIONS AUTONÒMIQUES DE MARXA NÒRDICA PONTEVEDRA 22, que serà el pròxim dia 24 de setembre, on tenen moltes probabilitats d'optar a podi.