Crònica Campionat del Món Juvenil de Carreras per Muntanya.

Crònica Campionat del Món Juvenil de Carreras per Muntanya.

La selecció espanyola juvenil de Carreras per Muntanya, que compta amb una corredora de la nostra selecció autonòmica (Candela Benlloch), aconsegueix cinc medalles d'or dues plates i dos bronzes en la carrera Vertical amb la qual s'obrin aquests Campionats del Món juvenils que es disputen en El Gran Sasso, L'Aquila (Itàlia).
hola

Per cinquena vegada els Campionats del Món Juvenils tornaran al seu lloc de naixement en Abruzzo i ho han fet amb un traçat Vertical de 3,8 quilòmetres de recorregut amb 1.033 metres de desnivell i en el qual han participat les quatre noves categories aprovades després de l'Assemblea General de la ISF en 2022, per a una distribució més equilibrada, amb les categories Youth A (15-16 anys), Youth B (17-18 anys), Youth C (19-20 anys) i U23 (21-22-23 anys)

Espanya ha tornat a brillar amb llum pròpia en una disciplina en l'el equip espanyol se situa entre les favorites a nivell mundial.

En la categoria Youth B, amb esportistes de 17-18 anys, Espanya se situava en el més alt tant en categoria masculina com en categoria femenina. Gabriela Lasalle es proclama com a nova campiona del món en travessar la línia d'arribada en primer lloc i detenint el crono en 0.47:36. Un títol mundial que també aconseguia Lluis Puigvert que es proclama Campió del Món a l'ésser el primer a aconseguir la línia de meta amb un temps de 0.37:54. Una categoria en la qual Espanya ha comptat amb la participació de Candela Benlloch (pertanyent a la Selecció Valenciana de Carreras per Muntanya), quarta classificada amb un temps de 0.54:13 i Martí Costa, cinqué amb un crono de 0.44:56.

 

Patrocinadores: