Crònica Campionat d'Espanya d'Escalada de Bloc i Velocitat Càceres 2023

Crònica Campionat d'Espanya d'Escalada de Bloc i Velocitat Càceres 2023

Aquest 11 i 12 de novembre l'equip d'escalada de la FEMECV va estar en el Campionat d'Espanya d'Escalada de Bloc i Velocitat celebrat en la Plaça Major de Càceres. Amb aquest campionat finalitzem les competicions del 2023 amb resultats molt positius.
1
Equip de comunicació

 

Els nostres esportistes van gaudir d'una competició atípica, amb una jornada de dissabte on sub-14 i sub-16 van donar la seua millor versió amb un dia amb sol i alguns núvols que ajude al fet que la jornada fora espectacular amb molt de públic i gran expectació. En canvi, el diumenge on competien els Abs i el campionat de velocitat, va estar marcat per la pluja al matí més que pels blocs i l'espectacle. De vesprada, ja sense pluja, es va omplir de nou la Plaça Major de Càceres i les finals Abs van ser espectaculars. Vam ser 13 esportistes i passem a la final 6, dels quals vam obtindre 3 podis.


Els resultats van ser bastant bons en general i els esportistes van tindre bones sensacions obtenint campionats i alguns podis. En sub-14-M, Nil Adsuar i David Martínez van passar a la final quedant en 3a posició per a Nil i 7é per a David Martínez.


En sub-16-M, Andrés Vila ho va fer de nou, convertint-se en campió d'Espanya d'Escalada en la modalitat de bloc. En resum, Andrés ha aconseguit el campionat d'Espanya de Dificultat, el de bloc i campió de la Copa en dificultat.


En ABS M, Raúl Escribano passe a la final en una meritòria 6 plaça i acabe 6é al final. Una vegada mes aquest jove esportista es fica a la final Abs amb 17 anys.


En Velocitat Nicolas Scutelnicu passe a la final en Sub 14-M quedant en 7 posició i en Abs F, Leslie Romera es proclame Campiona d'Espanya de Velocitat.


Cal felicitar a tot l'equip i als tècnics per la bona faena feta fins ara.

 

Patrocinadores: