Crònica Campionat d'Espanya d'Escalada de Bloc i Velocitat Càceres 2023

1

Crònica Campionat d'Espanya d'Escalada de Bloc i Velocitat Càceres 2023

Aquest 11 i 12 de novembre l'equip d'escalada de la FEMECV va estar en el Campionat d'Espanya d'Escalada de Bloc i Velocitat celebrat en la Plaça Major de Càceres. Amb aquest campionat finalitzem les competicions del 2023 amb resultats molt positius.
Equip de comunicació

 

Els nostres esportistes van gaudir d'una competició atípica, amb una jornada de dissabte on sub-14 i sub-16 van donar la seua millor versió amb un dia amb sol i alguns núvols que ajude al fet que la jornada fora espectacular amb molt de públic i gran expectació. En canvi, el diumenge on competien els Abs i el campionat de velocitat, va estar marcat per la pluja al matí més que pels blocs i l'espectacle. De vesprada, ja sense pluja, es va omplir de nou la Plaça Major de Càceres i les finals Abs van ser espectaculars. Vam ser 13 esportistes i passem a la final 6, dels quals vam obtindre 3 podis.


Els resultats van ser bastant bons en general i els esportistes van tindre bones sensacions obtenint campionats i alguns podis. En sub-14-M, Nil Adsuar i David Martínez van passar a la final quedant en 3a posició per a Nil i 7é per a David Martínez.


En sub-16-M, Andrés Vila ho va fer de nou, convertint-se en campió d'Espanya d'Escalada en la modalitat de bloc. En resum, Andrés ha aconseguit el campionat d'Espanya de Dificultat, el de bloc i campió de la Copa en dificultat.


En ABS M, Raúl Escribano passe a la final en una meritòria 6 plaça i acabe 6é al final. Una vegada mes aquest jove esportista es fica a la final Abs amb 17 anys.


En Velocitat Nicolas Scutelnicu passe a la final en Sub 14-M quedant en 7 posició i en Abs F, Leslie Romera es proclame Campiona d'Espanya de Velocitat.


Cal felicitar a tot l'equip i als tècnics per la bona faena feta fins ara.

 

Patrocinadores: