FEMECV premia a esportistes i entitats destaques del món muntanyenc

FEMECV premia a esportistes i entitats destaques del món muntanyenc

La Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana celebrarà una gala que busca convertir-se en esdeveniment de referència per al muntanyisme de la Comunitat Valenciana
Àrea de Comunicació

 
La FEMECV premiarà a esportistes i entitats destacades del món muntanyenc. Es tracta de guardons que havien sigut concedits en anys anteriors però que s'han unificat sota la denominació Premis FEMECV per a reunir en una mateixa cerimònia a totes les persones a les quals la federació vol reconéixer el seu treball en pro del muntanyisme i les muntanyes.
Aquests premis s'articulen en tres categories: Premis d'Alpinisme i Escalada, Insígnia d'or per mèrits socials i esportius i Reconeixements a clubs per la seua trajectòria o projectes destacats.
 
Insígnies d'Or per Mèrits Socials i Esportius
Ramón Álvarez, pel seu palmarés esportiu en la disciplina de Marxa Nòrdica, durant tres anys consecutius el títol de Campió d'Espanya, entre altres.
GREIM Ontinyent CV, Consorci de Bombers Castelló, Consorci de Bombers València i Consorci de Bombers Alacant; pel seu treball i dedicació al servei de la seguretat en muntanya, en els seus respectius àmbits operatius i geogràfics.
 
Insígnies d'Or per 50 aniversari
Centre Excursionista Pedreguer i Centre Excursionista Xixona, que han celebrat durant 2021 els seus 50 anys d'història.
 
Premis Escalada i Alpinisme
Reconeixen i recompensen aquelles activitats esportives realitzades en el transcurs de l'any i que destaquen per la naturalesa extraordinària i el seu mèrit esportiu en l'àmbit de l'alpinisme i l'escalada, en diferents categories.
Jonatan Flor Vázquez, Escalada esportiva i bloc.
Jordi Richart Espert, Escalada en gel i drytooling.
Javier González Moreno, Escalada en paret i big-wall.
Jaume Peiró Gramuntell, Alpinisme europeu.
 
Reconeixements de Clubs
S. M. Amigos ferroviarios del Mascarat, per la realització d'activitats de dinamització, fomentar la inclusió de persones amb discapacitat i promocionar la seguretat durant les activitats de muntanya.
Club de Senderismo de Valencia, per la realització de projectes que permeten la coordinació amb altres clubs i la seua dinamització.
S. M. C.A. Marathon Crevillent, per mèrits esportius ja que és el club bicampió de Marxa Nòrdica Espanya.
 
Reconeixements de clubs pel seu 25 aniversari:
Club Amigos de la Sierra
C.D. Munt. i Esc. 15 Cumbres
Club Excursionista Tossal
Centre Excursionista de Montesa
Club Centro Excursionista Paterna
S. M. Agrupación O.J.E
Grup Excursionista Catadau
 
La cerimònia de lliurament d'aquests reconeixements tindrà lloc el divendres, 17 de desembre, a les 18.30 hores, al campus de Santa Úrsula de la UCV. Una gran gala que pretén convertir-se en un esdeveniment de referència per al muntanyisme de la Comunitat Valenciana. A més, durant l'esdeveniment, es donaran a conéixer els guanyadors del 3er Premi FEMECV de Fotografia de muntanya.
 

Patrocinadores: