Formació per a esportistes: preguntes freqüents…

Formació per a esportistes: preguntes freqüents…

L'Escola Valenciana d'Alta Muntanya és un òrgan tècnic de la nostra federació responsable de l'aspecte pedagògic de la FEMECV.
  • icono
    EVAM
preguntes frequents evam
Área de Comunicación FEMECV

La proposta formativa, recentment estrenada, ofereix una àmplia varietat de cursos per a les persones que vulguen iniciar-se o perfeccionar-se en qualsevol esport de muntanya, siga com siga el seu nivell, aquests cursos els ofereixen la possibilitat de començar els seus primers passos en una activitat esportiva o adquirir habilitats tècniques específiques en nivells més avançats.

 

Com conéixer l'oferta formativa?

Pots trobar tota la informació actualitzada en la nostra web, en l'apartat de formació i en els esdeveniments de l'agenda, que et dirigeixen a una fitxa completa de cadascun dels cursos, on s'indica: preu, lloc, continguts, material necessari… etc. I des d'on pots accedir a la botiga per a inscriure't.

 

En les xarxes socials de l'escola també s'informa dels cursos que estan disponibles, de les cròniques dels cursos que ja s'han realitzat i d'altres qüestions importants de l'escola.

      

 

 

Com m'inscric?

Les inscripcions es realitzen a la Tenda de la FEMECV.

 

Per a inscriure't, has d'entrar amb el teu usuari (si no tens hauràs de crear-lo). En entrar el sistema detecta si estàs o no federat i t'aplicarà un preu o un altre en arribar el moment de pagament.

 

Trie el curs que vols fer, i selecciona la província que més et convinga. Una vegada tingues la selecció, has d'anar al carret de la compra i finalitzar el procés amb el pagament del curs.

 

Com realitze el pagament del curs?

Els preus que apareixen a la Tenda de la FEMECV inclouen l'IVA.

 

El pagament es realitza en la mateixa botiga, de manera en línia amb targeta bancària.

 

Una vegada inscrit, t'arribarà un correu de confirmació amb el número de comanda.

 

En els dies anteriors a la realització del curs s'anirà comprovant el número d'inscrits. En cas de no cobrir les places mínimes, i haver-hi places en una altra província, es consultarà amb les persones inscrites, per a proposar canvis en les inscripcions i facilitar així que ningú es quede sense realitzar el curs.

 

Què he de tindre en compte a l'hora d'inscriure'm?

Per a accedir als cursos és imprescindible estar federat, en cas de no estar-ho al preu se li sumarà la quantitat corresponent a un segur temporal (de cap de setmana 5€; de 7 dies, 10€) per a realitzar la formació amb seguretat. És important saber que cap dels cursos inclou allotjament en el preu. Tant l'allotjament com el transport són a càrrec de la persona participant.

 

D'altra banda, és interessant ajuntar un grup de persones i realitzar els cursos. En tractar-se de cursos amb places reduïdes es pot completar un curs amb amistats o persones d'un mateix Club. En aquests casos, fins i tot es poden realitzar en dates i llocs diferents. Posa't en contacte amb la EVAM, si vols proposar un curs o una personalització.

 

Quin termini tinc per a inscriure'm?

Es tanquen les inscripcions 10 dies abans de la realització del curs, o en el moment de completar-se les places disponibles.

 

Patrocinadores: