Inma Boscà reconeguda en la Gala de l'Esport Yosoynoticia.es 2024

Inma Boscà reconeguda en la Gala de l'Esport Yosoynoticia.es 2024

L'esportista va rebre el premi Héroes CaixaBank
a

L'esportista valenciana Inma Boscà va ser premiada en la Gala de l'Esport Yosoynoticia.es 2024. 

L'esdeveniment va tindre lloc dilluns passat 20 de maig en el Palau de Congressos de València i en ell el diari digital esportiu Yosoynoticia.es celebrava la novena edició dels seus premis que reconeixen als esportistes i clubs més meritoris de l'esport valencià en l'últim any.
 

Seguint el deixant dels Premis FEMECV 2023 la història d'Inma Boscà pels seus assoliments en les competicions d'ultra Trail i carreres de muntanya de llarga distància en cadira de rodes, li va valdre el reconeixement Heroes CaixaBank. Boscà, en cadira de rodes des de fa 10 anys per una malaltia rara, competeix contra persones sense discapacitat i ha aconseguit ganes alguna carrera a pes de la seua condició.
 

Aquest reconeixement ve com a últim esperó previ al seu següent desafiament. I és que ella i el seu marit s'embarquen en una ruta transpirinenca de quasi 300 km i es proposen realitzar-la en menys d'una setmana.
 

La Gala de l'Esport Yosoynoticia.es 2024 va reunir 1600 persones i va comptar amb ambaixadors de la talla de Vicente Del Bosque, Marcelino García Toral, Benito Floro, Lluna Clark, Joan I Gallardo (director de MARCA), Felipe del Campo (Gol Play TV) i l'actor José de Luna. Entre les personalitats nominades es trobava l'esportista FEMECV Leslie Romero pel seu triomf en la Copa d'Europa de Innsbruck i el rècord d'Espanya en escalada de velocitat.
 

Marta García (Campiona mundial de la F1 Academy), Leire Barona (Campiona del Món sub22 i Subcampiona del Món absoluta de frontenis), Jaume Masià (Campió del Món de Moto3), Emilia Visen (Campiona Europa Cadet Kick-boxing Major Light-Contact -42 kg), Blanca Ferrando (Campiona del Món de Vela classe Optimist) i The Queens (subcampiones del món de Dansa Coreogràfica) van ser els premiats. A més, la Diputació de València va fer lliurament de dos premis més: a Pilar Ferrer i Blanca Argente, campiones dels Juegos Sordolímpicos de 2024 amb la selecció espanyola de futbol sala per a sords, i a la Selecció Valenciana de Pilota, campiona del món absoluta en 2023 i campiona d'Europa absoluta en 2024.

En representació de la FEMECV i per a acompanyar a Inma Boscà i a Leslie Romero, van acudir Carlos Ferrís, president, i Álex de la Torre, Vocal d'Escalada i Alpinisme.
 

Patrocinadores: