Joventut, família i muntanya en les xarxes socials, nou espai de comunicació

Joventut, família i muntanya en les xarxes socials, nou espai de comunicació

La Vocalia de Joventut i Família ha obri un nou perfil en Facebook i Instagram, on poder promocionar l'esport i la muntanya entre xiquets/as, joves i famílies.
hola

Amb la finalitat de comunicar de forma més directa i periòdica el treball i els projectes que es duen a terme en la federació, es proposa aquest espai. En ell es compartiran les activitats que vagen dirigides als esportistes més xicotets/as de la federació i a les seues famílies perquè puguen participar d'elles. No sols del calendari de la FEMECV sinó també altres iniciatives d'entitats afins.

Alejandro Ochando, responsable de la vocalia, indica que “el nostre principal objectiu és promoure entre tots els Clubs i Seccions de Muntanya, esportistes en edat escolar pertanyents a la federació, i tots els escolars pertanyents a Esport a l'escola, la possibilitat de col·laborar en el teixit associatiu juvenil no competitiu i competitiu, així com en el suport d'activitats familiars dins dels clubs”, en definitiva, “el suport i col·laboració amb els clubs en la promoció del muntanyisme en les edats més primerenques”.

També es pretén que siga un lloc on interactuar i transmetre a la vocalia les necessitats, expectatives i idees perquè la vocalia puga recollir-lo i treballar en això.

 

Patrocinadores: