La FEMECV anuncia el seu Calendari Federatiu provisional per a 2024

La FEMECV anuncia el seu Calendari Federatiu provisional per a 2024

La nova temporada ja està en marxa des dels òrgans corresponents de la federació, i paral·lelament els Clubs organitzadors realitzen les gestions necessàries per a la seua realització en les dates que aquest calendari reflecteix.
1
Equip de comunicació

 

El 16 de setembre a Alboraia, es va realitzar la reunió de presidents de Clubs i Seccions de Muntanya FEMECV, en la qual es va realitzar una recopilació de les sol·licituds d'organització d'activitats. Després de la reunió, des de la Direcció Tècnica i la Coordinació d'Activitats s'ha treballat per ajustar les dates i les activitats proposades per al nou any, recollides en el calendari que ara es presenta.


Aquest calendari 2024 compta amb un total de 20 activitats entre les tres modalitats de competició (enguany se suma una prova de copa més en la marxa nòrdica). Es concentraran en els primers mesos de l'any, encara que després de l'estiu encara quedaran proves per disputar. En concret s'inaugurarà el calendari el 4 de febrer amb la 1a Prova de Campionat de Lliga CxM 2023, i es donarà per clausurada la temporada de competicions el 26 d'octubre amb el Campionat de Llarg Recorregut de CxM.


Un total d'11 activitats de caràcter associatiu es repartiran durant tot l'any de forma més homogènia i abastaran àrees com la inclusió, el medi ambient, la igualtat, la cultura… Com ha succeït enguany, hi haurà una edició del dia del senderista per províncies, per a acostar l'activitat al màxim nombre d'esportistes.


Per a completar la programació de la nostra federació, en aquest calendari s'hauran de sumar les activitats pròpies de les vocalies i comités, com els ja tradicionals Cims per la Igualtat, els esperats Campus Juvenils o el multitudinari Rapelando, entre altres, que enriqueixen la proposta per a tot el col·lectiu federat i els Clubs.


Aquesta és una proposta provisional, en la qual pot ser que encara es produïsca algun imprevist en dates o llocs. Pròximament, anunciarem els Clubs i les poblacions en les quals se celebraran les competicions i activitats i anirem incloent-les en la nostra agenda.

 

Patrocinadores: