La FEMECV celebrarà el seu 60é Aniversari amb una Fira de la Muntanya

La FEMECV celebrarà el seu 60é Aniversari amb una Fira de la Muntanya

Chera serà la població que acollirà aquest esdeveniment els dies 1 i 2 d'abril, com una de les activitats de la commemoració dels seixanta anys d'història del muntanyisme valencià.
60 aniversario
Àrea de Comunicació FEMECV

La Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la CV organitza l'any del 60 aniversari una activitat especial amb l'Ajuntament de Chera, amb el qual manté conveni per a la promoció dels esports de muntanya en aquest municipi de l'interior de València.

 

Els primers dies d'abril tindrem l'ocasió de gaudir d'un ampli programa d'activitats molt variades per a esportistes i persones de les poblacions pròximes. Per a aquest esdeveniment lúdic-esportiu tant la Direcció General Avant d'Antidespoblament de la Generalitat Valenciana com a Tierra Boval, la marca de destinació turística de l'interior de la província de València, en el qual es troba Chera al costat d'altres huit municipis de la comarca col·laboraran implicats en l'objectiu de divulgar i fomentar recursos culturals, naturals i esportius dels entorns rurals

 

 

 

Entre les activitats que s'ofereixen algunes són lliures, com l'exposició de fotografies, la vista al Parc geològic, la presentació de “Montañas en Libertad” de Carlos Suárez, un rocòdrom en la plaça del poble, el Café Bar Musical de la nit del dissabte, casetes amb entitats i empreses que treballen en pro del món rural i els esports de muntanya o les sessions de calfament amb Eva Espuelas.

Unes altres en canvi, tindran inscripció amb aforament, com la carrera lúdica d'orientació, ús de cordes en senderisme, Presentació “Montaña con rostro de mujer” amb Rosa Real, tast de vins D.O. Utiel-Requena, Presentació “Exploración cañones en Noruega” amb Viking Open Canyon, passeig guiat per a l'observació d'estreles… entre otras.

 

 

La inscripció s'obrirà en breu i es realitzarà a través de la botiga de la FEMECV.

Els menors de 18€ podran gaudir de la fira de manera gratuïta (en suport a la infància i la joventut); per al col·lectiu federat i els veïns de Xera el preu serà de 4€; per a les persones no federades serà de 8€.

 

En el preu s'inclou, dinar dissabte, vi d'honor del diumenge, productes locals, bossa del participant (amb botella de vi, informació turística...) i l’accés els dos dies de la fira en totes les activitats del programa.

 

 

Per a l'allotjament, Chera i els pobles veïns ofereixen diverses opcions, perquè la participació en la fira siga més còmoda i accessible.

 

Pots trobar més informació en la nostra web, i en la web de Chera. També pots telefonar al 694 43 66 89 o escriu al correu oficina2.valencia@femecv.org

 

 

En els pròxims dies s'anunciarà l'obertura de les inscripcions, així com informació més detallada a prop de les activitats, ponents, patrocinadors…

Patrocinadores: