La FEMECV es reuneix amb la Diputació de Castelló

1

La FEMECV es reuneix amb la Diputació de Castelló

El president de la Federació, Carlos Ferris, va acudir a la capital de la província, per a mantindre una reunió a la fi d'octubre amb el Diputat d'esports de la Diputació de Castelló, Iván Sánchez.
  • icono
    Junta Directiva
Equip de comunicació

 

Tots dos van tractar diversos temes d'interés per al nostre col·lectiu muntanyenc, com el creixement del número de federats i clubs en aquesta província que compta des de fa 2 anys amb una Oficina federativa a Vila-real.

 

La promoció i manteniment dels senders GR i PR que precisen una atenció especialment el GR 33 de Castelló a Peñagolosa i la xarxa de PR de la Tinença de Benifassá, van centrar part de la trobada.

 

A més, es van parlar de projectes comuns ja que la Diputació de Castelló, juntament amb la Generalitat Valenciana, estan ajudant en la millora del Santuari Hospederia a Sant Joan de Penyagolosa, actualment propietat la Diòcesi de Sogorb-Castelló.

 

Recordem que, en aquest pojecte la Direcció General d'Esports i Educació està treballant, a més, en les obres del nou Refugi-Escola que gestionarà la FEMECV en 2024 dins del Parc Natural de Penyagolosa.

 

Patrocinadores: