LA FEMECV RENOVA LA SEUA IMATGE CORPORATIVA

LA FEMECV RENOVA LA SEUA IMATGE CORPORATIVA

Va ser en l'Assemblea General de juny quan es va mostrar el disseny que a partir d'ara representarà de manera visual a la FEMECV, aprofitant la celebració dels 60 anys d'història de la nostra Federació.
hola

 

Ximo Michavila, gran pintor i muntanyenc valencià, va ser l'artista que va dissenyar i pintar en 1963 la insígnia, a proposta de la Junta Directiva en eixa època. En aquells dies, el nom de la Federació era “Federació Valenciana de Muntanya” que són les inicials que apareixen en el logo que fins ara coneixem. 
 

Durant aquests seixanta anys s'ha mantingut la imatge corporativa amb eixe disseny, fins i tot quan el nom de la Federació va canviar a l'actual. Aquesta imatge, ha sigut part de la nostra identitat i ha reflectit els qui érem, però ara ha arribat el moment d'actualitzar-nos. 
 

Fem un pas avant amb aquesta imatge fresca i actual, només quant a estètica, també ho donem declarant amb ella el nostre compromís d'obertura, canvi, innovació, energia i evolució.
 

El logo representa a la Comunitat Valenciana, i a una persona practicant esports de muntanya. Un disseny que mostra la nostra identitat i la nostra activitat principal, que al costat de la paleta de colors triada i la tipografia, posicionarà a la FEMECV en la societat actual de manera més moderna i contemporània.
 

Com en tots els processos de canvi, hem d'acostumar-nos i anar a poc a poc. L'any 2024 serà un període de transició en el qual progressivament anirem substituint la imatge dels nostres elements gràfics, materials i formats, per a a poc a poc aconseguir una imatge homogènia. Els Clubs també participaran d'aquest procés, ja que l'ús de la imatge haurà de seguir les pautes del Manual d'Identitat Corporativa que prompte publicarem.
 

Patrocinadores: