L'Assemblea General de la FEMECV es reuneix el dissabte 15 de juny.

L'Assemblea General de la FEMECV es reuneix el dissabte 15 de juny.

Es tracta de la primera cita de l'any per a les persones i Clubs triats en 2022 per a representar als diferents estaments de la FEMECV durant els 4 anys següents.
a

El pròxim dia 15 de juny se celebrarà la primera Assemblea General de 2024, a Vilallonga (València), a l'Auditori de la localitat (Carrer del Tinent Gral. Sastre, 28, 46720), a les 9.30 en primera convocatòria i a les 10.00 en segona convocatòria. 

L'Assemblea General és el màxim òrgan de representació i govern de la Federació, on s'avalua el camí recorregut, es prenen decisions i es marcar les línies del treball de l'any.

En aquesta ocasió, es realitzarà en primer lloc la sessió ordinària on es tractaran els següents temes habituals de les primeres reunions de l'any: informe del president; aprovació de la Memòria Esportiva, els comptes anuals i liquidació del Pressupost de l'any 2023; propostes, suggeriments i preguntes... entre altres. Posteriorment, es realitzarà un menjar amb totes les persones assistents.

Les cent persones que componen l'Assemblea General, pertanyen als quatre estaments de la nostra federació: Clubs, esportistes, tècnics/ques i àrbitres. Han sigut convocats per correu electrònic perquè es puguen inscriure i participar amb la responsabilitat que suposa el seu nomenament

El dia 12 de juny serà l'últim per a confirmar l'assistència i presentar propostes (fins al 10 de juny hi haurà per a sol·licitar la documentació en paper).
 

Patrocinadores: