Llicència estival, la teua nova oportunitat de ser a la muntanya amb seguretat.

Llicència estival, la teua nova oportunitat de ser a la muntanya amb seguretat.

Una llicència amb cobertura des de l'1 de juliol al 31 de desembre, en les llicències A i B, que amplien les opcions de federar-se segons les necessitats de cada persona.
a

A partir del 25 de juny podràs tramitar aquesta nova llicència que et garantirà que els pròxims mesos pugues fer senderisme, escalada, travessies, excursions, acampades, alpinisme… i tot el que et proposes de manera segura. 
 

Plantejada per a aquelles persones que no es van federar en l'inici de la campanya 2024, aquesta llicència estival cobreix els mesos d'estiu i els últims mesos de l'any, sent una bona opció per a persones que no requereixen una cobertura anual completa i prefereixen una opció més econòmica i específica.
 

També pot resultar avantatjosa si no et vas decidir a principi d'any a federar-te, has tramitat dues o tres assegurances temporals… i t'has adonat que té més avantatges estar federat/al fet que anar tramitant assegurances puntuals. 
 

El bon temps ens anima a buscar destins de muntanya on descobrir paisatges i entorns natural amb tota la família. Els xiquets, xiquetes, adolescents i joves amb els quals viatgem i compartim aquestes experiències també necessitaran estar segurs i coberts. Protegeix-los i gaudeix de la muntanya amb tranquil·litat.
 

Però sobretot està pensada per a les persones que eixiran aquest estiu a la muntanya i no compten amb una assegurança d'accidents, tan necessari en les nostres eixides, excursions i travessies. 
 

Aquesta llicència té dues modalitats: 

  • Llicència estival A: amb cobertura nacional i possibilitat d'afegir-li complements d'esquí i snow de pista. Perfecta per a la pràctica de la majoria dels esports de la nostra federació (senderisme, descens de barrancs, escalada, esquí de travessia…) així com BTT sol entrenament i espeleologia fins a 1.000 m, excloent espeleobuceig. 
     
  • Llicència estival B: amb cobertura internacional, incloent-hi Espanya, Pirineu Francés, Andorra i Portugal, i amb la possibilitat de practicar els mateixos esports que en l'anterior. 
     

Les dues modalitats són les més completes i adequades perquè la teua experiència a la muntanya siga segura i de qualitat: cobertura integral en cas d'accidents esportius i emergències, accés a serveis, oportunitats de formació… 
 

I si encara tens dubtes o creus que no és el teu moment, a la fi d'any, continuarà estant la clàssica modalitat de tardor, per a les persones que gaudeixen de la muntanya en aquesta estació i fins a final d'any. En aquesta ocasió, només en la modalitat A nacional. 
 

Realitza un tràmit àgil i senzill, i en pocs clics disposaràs d'una assegurança d'accidents esportius a la muntanya i de tots els avantatges de pertànyer a la FEMECV. 
 

Posa't en contacte amb les nostres oficines si tens qualsevol dubte, t'atendrem i ajudarem en el que necessites.

 

Patrocinadores: