A l'octubre, nova edició de Rapelando 2023 a Jalance.

A l'octubre, nova edició de Rapelando 2023 a Jalance.

La quarta concentració barranquista de la C.V. se celebrarà els dies 20, 21 i 22 d'octubre, en aquesta localitat de València, a la comarca de Valle de Ayora.
1
Equip de comunicació

 

Després de la suspensió de l'edició de 2022 pels efectes de l'incendi de la Vall d'Ebo que va afectar l'entorn natural de Pego, on anava a celebrar-se, s'anuncia ara la nova cita.

 

La cita enguany serà a Jalance. S'anuncien ara les dates i els organitzadors principals, perquè aquelles persones que estimen el descens de barrancs puguen reservar-lo en els seus calendaris. En aquesta ocasió col·laboren amb la Vocalia de Barrancs FEMECV l'Ajuntaments de Xalans i la Federació d’Espeleologia de la Comunitat Valenciana que faran possible que gaudim d'aquesta trobada.

 

En breu seguirem publicarem el cartell definitiu i el Fullet Informatiu Rapelando 2023, amb les dades necessàries i els patrocinadors i empreses amigues que ens ajudaran amb l'organització i la logística.

 

Serà al setembre quan s'òbriguen les inscripcions en la nostra pàgina web. Primer per al col·lectiu federat FEDME de la FEMECV i el col·lectiu de la FECV amb un cost de 40€, durant un termini determinat. Posteriorment, si hi ha places disponibles, s'obriran les places per a persones no federades FEMECV o FEDME, amb llicència autonòmica FEMECV amb un cost diferent.

 

Sergio Plaza, vocal de barrancs, ens comenta que en el Comité de Barrancs “ja portem un temps treballant en els preparatius d'aquesta edició amb molta il·lusió”. Aprofita dir que estiguem “pendents de les xarxes socials i la web de la Federació, on s'anirà informant de les novetats i la data d'obertura de les inscripcions”.

 

Patrocinadores: