Nova aposta per l'acostament de la muntanya i l'esport als Centres Escolars.

Nova aposta per l'acostament de la muntanya i l'esport als Centres Escolars.

De la mà de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport i la Fundació Trinidad Alfonso, en 20 centres.
1
Equip de comunicació

Un any més la FEMECV participa en “Esport a l’Escola” i “Esport a l’Escola +1h EF” programes que promocionen la pràctica de l'activitat física i l'esport en l'alumnat de 5é o 6é d'Educació Primària i 1r i 2n d'ESO, i 3r i 4t de Primària, respectivament.

 

Per a la gestió d'aquest projecte dins de la Federació es compta amb una Coordinadora, Martesa Bello, que és el nexe d'unió entre la Conselleria i la Fundació en la gestió dels tècnics esportius, que són els responsables d'impartir les unitats didàctiques d'algunes de les nostres disciplines com a escalada i iniciació al muntanyisme.

 

Enguany, en aquesta aposta per l'esport base i la promoció s'ha creat una nova modalitat de llicència, l'escolar, per a aquells alumnes que desitgen donar continuïtat a les accions formatives impartides en els centres mitjançant la realització d'activitats esportives en la nostra Federació.

 

Aquesta llicència que inclou a més una assegurança d'accidents esportius en algunes de les nostres modalitats, té un preu especial anual de 14,25€ (en format digital) i de 15,25€ (en targeta de plàstic), inclourà un bo d'un dia per a gaudir d'un rocòdrom de la CV (si es tramita abans de l'1 de març) i tindrà una sèrie d'avantatges per a participar en les activitats infantils i juvenils que organitza la FEMECV i els seus 25 clubs de la CV com la Lliga Sargantanes, campus juvenils de muntanyisme i esports d'aventura i altres activitats associatives i esportives.

 

Com a novetat enguany s'ha augmentat el temps dedicat en Primària a matèria d'Educació Física en els centres educatius valencians.

 

Des de la Conselleria, informen que a través de “els programes ‘Esport a l’Escola’ i ‘Esport a l’Escola +1h’ s'ha fomentat que els centres utilitzen una hora d'Educació Física per a la pràctica de diferents disciplines esportives: des del triatló fins als escacs, passant per el ‘rugbi’ o el pàdel, fins a arribar a un total de 25 esports impartits per tècnics federatius. En tots dos projectes participen ja 300 centres educatius i arriben a més de 45.000 alumnes i alumnes”.

 

Patrocinadores: