Nova oportunitat per a accedir als Cicles Formatius d'Esports de Muntanya que ofereix TOSSAL.

Nova oportunitat per a accedir als Cicles Formatius d'Esports de Muntanya que ofereix TOSSAL.

Des del 28 d'agost i fins a l'1 de setembre, tindràs un nou termini per a presentar la documentació requerida. Pots trobar tota la informació i indicacions sobre el procediment i la documentació necessària que ha de presentar-se en les nostres oficines.
  • icono
    Formació
  • icono
    TOSSAL
1
Equip de comunicació

 

En el TOSSAL, Centre Autoritzat d'Ensenyaments Esportius FEMECV, finalitzat el primer termini, s'obri un nou període d'inscripcions per a realitzar unes proves d'accés que, en cas de ser aptes, donaran pas a la matricula del curs 23-24 de l'especialitat triada. 
 

Si vols fer de la teua passió i/o la teua afició una professió, si vols treballar en entitats públiques i privades i fer de l'esport i la muntanya el teu dia a dia, pots cursar les següents modalitats: 

•    Inicial Grau Mitjà de Senderisme.
•    Tècnic/a Esportiu/a en Mitja Muntanya.
•    Tècnic/a Esportiu/a en Escalada.
•    Tècnic/a Esportiu/a en Barrancs.

 

A través de la Tenda FEMECV es realitza el pagament, i el lliurament de la documentació es pot presentar en les nostres oficines d'Elx i València, en el seu horari d'estiu. Aconsellem llegir tota la documentació necessària que és imprescindible aportar, ja que no s'acceptarà en cas de no ser correcta o estar incompleta.
 

Després de la inscripció, les proves d'accés es realitzaran el mes de setembre, i posterior a la superació d'aquestes proves, s'iniciarà el termini per a la matrícula de l'especialitat triada, per a iniciar el curs escolar 23-24.
 

Per a qualsevol tipus de consulta, pots telefonar-nos al 965 439 747 o 963 571 822, o escriure'ns a: jefatura.centroautorizado@femecv.com.
 

Espai web TOSSAL
 

Patrocinadores: