Pla de Formació del Voluntariat també per a la Comunitat Universitària

Pla de Formació del Voluntariat també per a la Comunitat Universitària

Es llança aquesta proposta de voluntariat amb tres itineraris (cultural, mediambiental i esportiu) també per a l'alumnat de les universitats que col·laboren amb la FEMECV.
a

Els cursos que inicien a final de juny, els dies 25 i 27 concretament amb el Bloc Comú a totes les especialitats i després de l'estiu es realitzaran els blocs específics. S'obrin també perquè aquelles persones estudiants d'aquestes cinc universitats puguen beneficiar-se de l'experiència amb un cost reduït. 
•    UCV - Universitat Catòlica de València 
•    UPV - Universitat Politècnica de València   
•    UJI - Universitat Jaume I Castelló
•    UMH - Universitat Miguel Hernández Elx
•    UA - Universitat d'Alacant - Sant Vicent Raspeig
 

Aquesta iniciativa és interessant per a la comunitat universitària que estiga en relació amb l'esport i la muntanya i vulga fer tasques de voluntariat en qualsevol de les tasques que es deriven dels tres itineraris proposats: senyalització de senderes, reforestació de zones cremades o activitats de recuperació d'espais culturals en el medi rural, entre altres
 

Amb la intenció de crear una base de voluntariat per als Clubs i per a la Federació, amb persones que col·laboren de manera voluntària en les seues pròpies tasques i activitats culturals, mediambientals o esportives, s'ha preparat aquesta formació on es tractaran els seus drets i obligacions, però també temes com la seguretat, el coneixement del terreny i l'àmbit d'actuació. 
 

Les inscripcions estan obertes per a les persones majors de 18 anys federades o universitàries, que podran gaudir d'un preu reduït de 25€, si es realitza només un itinerari; 35€, si es realitzen dos; 40€ si es realitzen els 3 itineraris. 
 

Des de la Tenda FEMECV es pot accedir a aquesta formació semipresencial, amb una part en línia i una presencial de 4 hores en finalitzar, que compta amb un bloc comú i tres itineraris a triar: cultural, mediambiental i esportiu.


L'alumnat rebrà un certificat de voluntariat i una samarreta identificativa de la FEMECV.
 

Patrocinadores: