PLA DE TECNIFICACIÓ D'ALPINISME FEMECV BIANUAL 2018/2019

PLA DE TECNIFICACIÓ D'ALPINISME FEMECV BIANUAL 2018/2019

Comença la convocatòria per als esportistes federats en la FEMECV, per a presentar la seua currículum esportiu com a aspirants a aquest pla de tecnificació.
Nuria Gómez Almansa Departament de comunicació

Podeu enviar-nos les vostres sol·licituds al correu direcciontecnica@femecv.com juntament amb una fotocòpia de la vostra llicència federativa, fins al 15 de Novembre de 2017.
Els aspirants han de comptar amb una experiència mínima en vies llargues desequipades o semiequipades. El perfil que busquem és el d'escaladors que conènixen aquest tipus de vies, amb una mica d'experiència en activitats hivernals (corredors, gel, mixt, etc.) i amb l'esquí (aquest punt no és obligatori).
Una vegada rebudes totes les sol·licituds procedirem a estudiar-les i triar les que millor s'adapten al perfil que demanem.
L'edat mínima per a accedir al pla és de 18 anys i la màxima 30 anys.
Aquells qui finalment siguen triats passaran a realitzar les proves tècniques i de nivell. Per a aquestes proves de nivell, ja s'indicarà el lloc de trobada. Aquesta concentració començarà el dia 25 de novembre a les 9:00 A.M. i conclourà el diumenge 26. Les persones que visquen a prop poden anar el mateix dia 25, i els qui vingen de més lluny poden anar el divendres a la vesprada i dormir allí el dia d'abans, açò es perfilarà més endavant (si hi haguera despeses d'hostalatge, alimentació i desplaçament corren a compte de cada esportista).
Proves: Durant els dies 25 i 26 es realitzaran proves d'escalada esportiva, clàssica i artificial. Tenint en compte que hi ha gent amb nivells baixos d'escalada es faran grups de nivell i es proposaran vies segons el nivell. També es faran entrevistes personals sobre el currículum esportiu principalment. No es tracta de proves eliminatòries, l'objectiu principal de la concentració és conèixer-vos personalment, veure com us desenvolupeu escalant, conèixer la resta de disciplines de l'alpinisme que heu practicat a través del currículum i l'entrevista personal i explicar-vos com serà el funcionament del pla de tecnificació d'Alpinisme (PTA). 
Criteris de selecció. A l'hora de triar els esportistes que formaran el pla de tecnificació es tindran en compte principalment els següents criteris:
- Sexe, ja que se cerca crear un grup mixt de 5 xiques i 5 xics.
- Edat, davant un currículum similar s'escollirà preferentment als esportistes més joves. 
- Currículum esportiu, davant dos esportistes de la mateixa edat s'escollirà al que tinga millor currículum esportiu.
- Valoració global dels tècnics.

Patrocinadores: