Premis al mèrit esportiu en escalada i alpinisme 2022.

Premis al mèrit esportiu en escalada i alpinisme 2022.

Aquest és el tercer any en què es convoquen els premis que tenen una dotació econòmica i en les quals pot participar el col·lectiu federat d'aquestes dues modalitats.
1
Equip de comunicació

 

La Vocalia d'Escalada i Alpinisme obri el termini de la recepció de sol·licituds per a aquesta nova convocatòria. Des del 20 de juliol de 2022 al 15 de setembre del 2022, es podrà enviar un dossier amb el projecte realitzat, que contindrà tota la informació indicada en les bases per a poder ser valorades per un jurat, al correu escalada.alpinisme@femecv.com

 

En les bases es poden trobar les condicions dels sol·licitants, la composició i funcions del jurat, el sistema de votacions… etc, d'aquest premi que té intenció de reconéixer i recompensar activitats realitzades durant 2022 (de l'1 de gener al 31 de desembre) que destaquen per la seua naturalesa extraordinària i el seu mèrit esportiu.

 

Les categories dels premis que s'estableixen, són les següents:


CATEGORIA                                      DOTACIÓ ECONÒMICA
Escalada esportiva i Bloc                        300 €
Escalada en gel i dry tooling                   500 €
Escalada en Pared                                   700 €
Alpinisme Europeu                                   900 €
Alpinisme Extraeuropeu                           1.100 €


Alex de la Torre, vocal d'Alpinisme i Escalada comenta “anime a totes les persones que hagen realitzat algun d'aquests projectes durant 2022 a presentar-ho i participar en aquests premis amb els quals visibilitzar el nostre esport i els assoliments que es duen a terme i suposen desafiaments molt interessants”. Insisteix de manera especial a fer una crida a les dones escaladores i alpinistes “ja que en els anys anteriors no s'ha presentat cap iniciativa femenina, i seria motivador per a la resta de muntanyenques mostrar aquestos reptes i aquesta capacitat de superació”.

 

Patrocinadores: