Rapelando 2023: cartell, fullet i data d'obertura de les inscripcions.

Rapelando 2023: cartell, fullet i data d'obertura de les inscripcions.

L'edició d'enguany se celebrarà durant els dies 20 i 22 d'octubre, en l'entorn natural i la població de Jalance. Les persones interessades a participar podran practicar el descens de barrancs i gaudir d'un bon ambient muntanyenc, inscrivint-se a partir del dia 11 de setembre.
1
Equip de comunicació

 

Es presenta el cartell oficial i el fullet informatius d'aquesta activitat conjunta entre la Vocalia de Barrancs de la FEMECV i la FECV (Federació d'Espeleologia de la Comunitat Valenciana). Després dels preparatius que s'han anat realitzant aquests mesos de treball, s'han recopilat totes aquelles dades importants amb l'objectiu d'elaborar aquests materials amb els quals poder conéixer en què consistirà, a qui va dirigida, com s'organitzarà, els patrocinadors que col·laboraran, així com els més pràctics: dates, preus, barrancs que es descendiran, horari detallat… etc.

 

L'11 de setembre s'obriran les 80 inscripcions disponibles a la nostra Tenda FEMECV. Estarà oberta fins al dia 6 d'octubre, o fins que es cobrisquen les places. Constarà de tres terminis: 
 

 • De l'11 al 30 de setembre:
  •  Col·lectiu federat de la FEMECV (amb llicència FEDME: A, B, C o D).
  • El preu serà de 40€. 
    
 •  De l'11 al 15 de setembre: 
  • Col·lectiu federat de la FECV (Federació d´Espeleologia de la Comunitat Valenciana). 
  • El preu serà de 40€
    
 • Del 30 de setembre al 6 d'octubre: 
  • En el cas de quedar places, podran ser cobertes per persones no federades.
  • El preu serà de 61€, incloent-hi el preu de l'assegurança d'accidents que es tramitarà. 

 

La inscripció inclou la guia tècnica dels barrancs, una bossa obsequie de la concentració, participació en els tallers tècnics, sorteig de material, així com el sopar de germanor del dissabte i el menjar del diumenge. No obstant això, els desplaçaments, l'allotjament i la manutenció (fora del que s'estableix), seran a càrrec dels participants. En el fullet es troba una xicoteta guia d'establiments i comerços.

 

Per a poder dur a terme aquesta edició, comptem amb la col·laboració de l'Ajuntament de la població, a més d'un bon grup d'empreses amigues, sense les quals no podria ser possible realitzar-la.

 

Patrocinadores: