Resolució de la 4a Convocatòria d'Ajudes Medioambietales 2024 FEMECV

Resolució de la 4a Convocatòria d'Ajudes Medioambietales 2024 FEMECV

Després de la presentació al març de la nova convocatòria unificada d'ajudes de la Federació, ara es comunica el resultat de les ajudes presentades i les quantitats adjudicades.
  • icono
    Medi ambient
a

Aquestes ajudes sorgeixen de la Vocalia de Medi ambient, per a donar suport i fomentar les iniciatives dels clubs que estiguen relacionades amb la conservació del medi natural, conscienciació de la importància de la conservació de la biodiversitat, residu zero, ús d'energies alternatives, sostenibilitat, etc.

José Luis Trasobares, responsable de la Vocalia, ens indica que “els projectes que enguany tindran un suport econòmic de la Federació demostren el grau d'implicació dels nostres Clubs en la cura de l'entorn i la seua protecció. Sabem que són molts més els que realitzen aquest tipus d'activitats i per això els animem que presenten els seus projectes en la pròxima convocatòria. Al final, aquestes accions beneficien a tot el col·lectiu muntanyenc”.

La quantitat total atorgada en aquesta convocatòria ascendeix a 1.666,69 €, repartida de la manera següent:

•    Centre Excursionista Contestà: “Descobrint els nostres muntanyes”; ajuda de 400 € per a publicitat, desplaçaments i materials a utilitzar en tallers mediambientals. 
•    Grupo Oriolano de Montañismo “Jornades d'erradicació de cactus Cylindropuntia Pallida”; ajuda de 166,69 € en material per a l'erradicació d'espècies vegetals catalogades com a invasores en les parets de la muntanya de la localitat d'Oriola. 
•    C.D. de Muntanya I Escalada La Roca Parda de Cinctorres “Esclats de Ciència”; ajuda de 300€, en desplaçaments i material per a interpretació ambiental. 
•    Club Esportiu Xafa Roques el Forcall “Rehabilitació patrimoni natural”; ajuda de 400 € en material per a recuperació de camins deteriorats. 
•    Societat d´Amics de la Serra d´Espadà “Banys de bosc entre sureres de la Serra d’Espadà”; ajuda de 400 €, en material, equip ofimàtic i despeses corrents per a les diverses activitats interpretatives presentades en el seu programa.

“Enguany s'havia ampliat el pressupost de la vocalia amb una dotació per a aquestes ajudes major que en altres ocasions, amb la finalitat de poder donar cabuda a més iniciatives. Encara que no s'ha pogut repartir íntegrament, estem satisfets per la qualitat dels projectes presentats”, conclou Trasobares.
 

Patrocinadores: