Resultats provisionals de les Proves d'Accés de Tècnics Esportius 2023-2024

Resultats provisionals de les Proves d'Accés de Tècnics Esportius 2023-2024

Durant quatre dies, s'han realitzat les proves que, una vegada superades, donaran accés als diferents cicles que s'imparteixen en TOSSAL, Centre Autoritzat d'Ensenyaments Esportius FEMECV.
  • icono
    Formació
  • icono
    TOSSAL
Resultats provisionals de les proves d'acces

 

Es fa públic el llistat provisional de persones aptes i no aptes en les proves d'accés de caràcter específic, realitzades durant els dies 11 al 14 de setembre, per a les especialitats de Cicle Inicial de Grau Mitjà de Senderisme, Cicle Final de Tècnic Esportiu de Mitja Muntanya, Cicle Final de Tècnic Esportiu d'Escalada i Cicle Final de Tècnic Esportiu de Barrancs

Amb aquesta publicació en la pàgina web i en les oficines de la FEMECV, s'inicia el termini de reclamacions, des de hui dia 15 de setembre fins al 18 de setembre (inclòs). Les persones que tinguen pendent adjuntar alguna documentació, hauran de realitzar-ho en el mateix termini.

Les reclamacions han de realitzar-se de manera presencial, acudint la persona interessada en la Secretaria del Centre Autoritzat, en horari d'oficina (de 10:00h a 13:00h) i sol·licitant Cita Prèvia. C/ Pedro Moreno nº46, 03205 Elx (Alacant).

Les reclamacions es formularan per escrit, utilitzant-se com a model la instància de “Sol·licitud General” del propi Centre i tindrà “registre d'entrada” d'aquest.

El pròxim dia 19 de setembre, es publicarà la llista definitiva de les persones admeses a les Proves d'Accés 2022.

Per a les persones que han superat les proves d'accés, s'inicia el període de matriculació dels estudis triats, des del dia 19 de setembre fins al 29 de setembre.
 


 

Patrocinadores: