Si encara no t'has federat, aposta per la teua seguretat!

Si encara no t'has federat, aposta per la teua seguretat!

El pròxim dia 25 de juny s'obri la tramitació de la NOVA LLICÈNCIA ESTIVAL, que té una cobertura des de l'1 de juliol al 31 de desembre.
a

Per a cobrir les necessitats del col·lectiu muntanyenc, la FEMECV estrena una nova llicència amb la qual podràs fer senderisme, escalada, travessies, excursions, acampades, alpinisme… de manera segura durant els sis pròxims mesos. 
 

Pot ser-te útil si: 

  • No et vas federar a l'inici de la campanya 2024 i prefereixes una opció més econòmica, específica i sol aquests últims mesos. 
  • Si has tramitat dues o tres assegurances temporals… 
  • Si tu estàs federat/a, però ara a l'estiu ixes amb més gent, amb xiquets i xiquetes… i vols protecció i tranquil·litat per a ells. 


Està disponible en les modalitats A (amb cobertura nacional) i B (amb cobertura internacional, incloent-hi Espanya, Pirineu Francés, Andorra i Portugal.
 

A partir del dia 25 de juny estarà disponible a través del tràmit en línia, resultant senzill i àgil. En pocs clics disposaràs d'una assegurança d'accidents esportius a la muntanya i de tots els avantatges de pertànyer a la FEMECV. 
 

També tens la possibilitat d'acudir a les nostres oficines a realitzar el tràmit o cridar perquè t'ajudem amb la tramitació en línia. Consulta l'horari d'estiu i demana cita prèvia.
 

Patrocinadores: