S'inicia el període de matrícula per al curs acadèmic 2023-2024

S'inicia el període de matrícula per al curs acadèmic 2023-2024

Després del procés de les proves d'accés, s'inicia ara el procediment i sol·licitud de la matrícula en els ensenyaments esportius de muntanya i escalada que imparteix la FEMECV.
  • icono
    TOSSAL
1
Equip de comunicació

 

El llistat del procediment serà diferent per al Cicle Inicial de Grau Mitjà de Senderisme, i per als Cicles Finals de Grau Mitjà de Mitja Muntanya, Escalda i Barrancs, encara que el termini en el qual ha de realitzar-se és el mateix: del dilluns dia 19 de setembre fins al divendres dia 29 de setembre.


Per a aquest procés, els admesos en les proves d'accés trobaran dos documents en l'espai habilitat en la nostra web:
 

  • Procediment per a la matriculació: amb la informació necessària sobre dates de presentació, documentació necessària, taxes…etc.
  • Annex de Sol·licitud d'Admissió en cadascuna de les especialitats.

 

El lliurament de la documentació, que només es podrà presentar per escrit (no en digital), pot realitzar-se en qualsevol de les nostres oficines, dins del període i l'horari establit (de 10:00h a 13:00h, dies laborables), i sol·licitant CITA PRÈVIA.
 

  • Oficina d'Elx: C/ Pedro Moreno Sastre, 46 - 03205 Elx
  • Oficina de València: C/ Campaners, núm. 36 Sota 46014 València.

 

També pot enviar-se a través del correu ordinari o certificat, o a través d'empreses de missatgeria, sempre que es reba dins del termini establit.


És necessari llegir atentament la documentació, i en cas de tindre algun dubte, posar-se en contacte amb les nostres oficines o escriure un correu a evam@femecv.com.

Patrocinadores: