TOSSAL impartirà el pròxim curs el Grau Superior d'Escalada

TOSSAL impartirà el pròxim curs el Grau Superior d'Escalada

Aquest cicle serà una novetat per al curs 2023-2024 que s'iniciarà el mes vinent d'octubre, encara que és la tercera edició d'aquest cicle que es realitza en el Centre Autoritzat d'Ensenyaments Esportius FEMECV, i s'ha ampliat el termini de matrícula al 20 de novembre.
  • icono
    TOSSAL
1
Equip de comunicació

 

Els preparatius del nou curs 2023-2024 estan en marxa. Després de les inscripcions a les proves d'accés (que es realitzaran al setembre), s'obrirà el període de matrícula als cicles que s'imparteixen en TOSSAL, Centre Autoritzat d'Ensenyaments Esportius FEMECV. 


A diferència de la resta de cicles, per a cursar el Grau Superior d'Escalada no serà necessària la prova d'accés, ja que només tindran accés tècnics/as esportius/as d'escalada amb batxillerat o equivalent. Sí que serà requisit formalitzar la matrícula, el període de la qual abasta del 19 al 20 de novembre (TÉRMINI AMPLIAT)

 

D'aquesta manera s'augmenta l'oferta del Centre Autoritzat cada dos anys amb aquesta formació superior, donant opció a l'alumnat del cicle final d'escalada a ampliar les seues competències i eixides professionals, que en aquest cas seran: 
 

  • Entrenador/a d'escalada.
  • Professor/a d'escoles d'escalada.
  • Director/a Tècnic/a. Formador/a de tècnics/as de grau mitjà i superior en escalada.
  • Gestor/a de centres d'escalada.
  • Organitzador/a d'esdeveniments de l'especialitat.

 

Consulta tota la informació que necessites sobre el procés d'inscripció en la nostra pàgina web. És important que seguisques els passos, i prepares correctament la documentació que has d'entregar.
 

Per a qualsevol tipus de consulta, pots telefonar-nos al 965 439 747 o 963 571 822, o escriure'ns a: jefatura.centroautorizado@femecv.com.

 

Patrocinadores: