Visita a la Todolella i Gaibiel

La femecv a gaibel i todolella

Visita a la Todolella i Gaibiel

A l'agost el president de la FEMECV, Carlos Ferris, es va reunir amb els alcaldes de la Todolella (Esl Ports) i Gaibiel (Alt Palància - Espadán), per a reivindicar i millorar els convenis que la FEMECV manté des de fa anys amb aquests dos ajuntaments de la província de Castelló.
  • icono
    Junta Directiva
Equip de comunicació

 

A la Todolella, es va reunir amb l'alcalde i regidors per a conéixer millor les instal·lacions esportives municipals (poliesportiu, piscina, hotel, etc..) així com les senderes GR i PR que recorren el municipi, i que són un lloc de referència per a cursos de formació i entrenament de les diferents modalitats esportives de la FEMECV (carreres per muntanya, marxa nòrdica, senderisme, etc.)

 

A Gaibiel, es va reunir amb l'alcaldessa, regidors i el Vocal de Barrancs Sergio Plaza on van poder conéixer les aules municipals i les instal·lacions esportives i culturals del municipi com a senderes, zones d'escalada, etc. en plena Sierra de Espadán, que són ideals per a cursos de la Federació i reunions i activitats de les vocalies i clubs.

 

En tots dos casos es tracta d'ajuntaments de la Província de Castelló que aposten pels esports de muntanya, i que estan treballant per a disposar d'instal·lacions esportives adequades per a un gaudi segur i sostenible dels esports de muntanya, senderisme i escalada.

 

La FEMECV té signats nou convenis amb ajuntaments de la CV, com són a més de la Todolella i Gaibiel, a Montanejos a Castelló; Yatova, Chera i Vallada a València; i La Nucia i Ibi a Alacant.

 

Patrocinadores: