Visita a Vallada del president i membres de la Junta Directiva FEMECV.

Visita a Vallada del president i membres de la Junta Directiva FEMECV.

El 3 de juliol es va realitzar una visita al Campus Juvenil que s'està realitzant a Vallada en l'alberg municipal amb 16 xiquets i xiquetes escaladores. La visita es va aprofitar per a diferents reunions amb entitats locals.
1
Equip de comunicació

 

El president de la FEMECV, Carlos Ferrís, acompanyat d'Alejandro Ochando (Vocal de Joventut i Família) i d'Ana Molina (Vocal de Clubs i Esportistes de la província de València) van conéixer de primera mà les activitats esportives que estan realitzant els joves de 9 a 13 anys amb els monitors del Campus al llarg de tota la setmana. Rocòdrom, escalada en paret natural, tallers de nusos i orientació, piscina i altres activitats d'interpretació en la serra de Vallada i comarca de La Costera.

 

A més la FEMECV es va reunir amb representants del Club Esportiu Alt de la Creu per a col·laborar en activitats de promoció dels esports de muntanya en el municipi, com a senderisme, escalada, carreres per muntanya, etc.. ja que volen potenciar una escola juvenil de muntanya en col·laboració amb l'Ajuntament.

 

La FEMECV també es va reunir amb Roberto Martínez, regidor d'Esports, i tècnics municipals de l'Ajuntament de Vallada per a col·laborar en l'organització el 30 de setembre d'una Jornada d'Esports de Muntanya, que vol reunir diferents modalitats esportives en la serra. També s'han acordat accions a través del Conveni que té la FEMECV amb l'ajuntament de promoció del senderisme i altres esports de muntanya, així com la realització d'activitats per part de la FEMECV utilitzant les instal·lacions municipals i l'alberg municipal.
 
 

Patrocinadores: