Campanyes de I+D

En aquest apartat podràs consultar les accions que dona suport a aquest àrea i en les quals pots participar.

 

 

 

CAMPANYA GEICAM #YODOYDUROPORELL@S

La FEMECV s'ha unit a GEICAM a través d'un conveni de col·laboració, a través de diverses accions que es realitzaran des de la Federació i al costat dels Clubs als quals se'ls ha convidat a participar en els preparatius del dia 19 d'octubre, Dia Internacional de lluita contra el Càncer de Mama.

 

 

 

 


 

 

hola

NOU ESTUDI INTERNACIONAL, amb l'objectiu de conéixer els motius pels quals les persones practiquen exercici físic o esports tradicionals (bàsquet, futbol, fitness, pilates, etc.) i/o extrems (escalada, barranquisme, parapent, surf, *rafting, etc.).

ACCEDEIX AL FORMULARI

a

Estudi Universitari de la UCV, amb l'objectiu de comprendre millor com les activitats realitzades pels usuaris en aquest entorn natural afecten la comunitat local i a l'economia de la regió. Per a aconseguir-ho, estem sol·licitant la col·laboració de diferents clubs i centres excursionistes perquè difonguen un breu qüestionari entre els seus membres i aquells que hagen visitat la Serra *Mariola.

 

ENLLAÇ AL FORMULARI

a

L'objectiu d'aquest projecte és generar una base de dades d'avatars de xiquets i xiquetes realitzant diferents moviments esportius que s'indicaran en la sessió de mesures. 
Busquem xiquets i xiquetes d'entre 11 i 16 anys, amb diferents pesos i altures i que practiquen alguna disciplina esportiva preferentment.
ENLLAÇ AL ESTUDIO