5.000 federats i federades ja compten amb l'APP FEMECV

5.000 federats i federades ja compten amb l'APP FEMECV

Es tracta d'una aplicació mòbil que té moltes utilitats d'informació i en la qual en tramitar la teua llicència 2022 aquesta s'afig en la pàgina principal, disposant d'ella al moment.
  • icono
    Administració
Àrea de Comunicació

 
Ara que s'inicia l'any, i amb ell es posen en marxa les primeres competicions esportives, comptar amb aquesta eina suposa un avanç respecte a la logística de la recollida de dorsals, inscripcions… etc. Està validada i incorporada als protocols d'organització de proves esportives, esdeveniments i activitats FEMECV, perquè l'equip d'arbitratge o d'organització l'accepte (juntament amb el DNI del participant).
 
També està homologada per la FEDME, per la qual cosa serà vàlida la seua presentació des del mòbil per a les competicions i activitats organitzades per ella, com per al seu ús en els refugis de muntanya adherits al Conveni Europeu de reciprocitat, a Espanya (consulteu a la Federació gestora del refugi).
 
Quant a informació referida a la FEMECV, s'accedeix a ella des de diferents apartats:
 
OS: on trobaràs el nostre protocol d'accidents, el comunicat d'accidents i un botó d'anomenada a urgències.
NOTÍCIES: ací pots trobar les últimes notícies publicades en la nostra web.
SERVEIS: finalment, ací disposes de tots els nostres espais relacionats amb la FEMECV, com per exemples les nostres xarxes socials, l'espai de formació, pàgina de descomptes… etc.
 
L'app et permet personalitzar els temes dels quals l'aplicació vols que et notifique i quals no, aquesta funció està pensada per a fer més còmode el servei de notificacions a l'usuari, rebent així només aquelles que tracten temes del seu interés.
 
Per a personalitzar les notificacions tens que: anar a l'apartat “Més”, prémer en “Notificacions” i finalment prémer en el “Engranatge” de dalt a la dreta, una vegada ací pots activar i desactivar els temes dels quals vols que et notifique l'app.
 
L'app està disponible per a dispositius Android i iOS (accedint a la botiga d'aplicacions de cada dispositiu mòbil, PlayStore o AppleStore, on s'ha de buscar la nostra aplicació, “FEMECV”), tant en valencià com en castellà.
 

Patrocinadores: