Cinquena edició del Premi de Fotografia de Muntanya FEMECV

1

Cinquena edició del Premi de Fotografia de Muntanya FEMECV

Presentem la nova convocatòria que, després de quatre anys consecutius, es presenta es llança des de la Vocalia de Cultura, Territori i Voluntariat.
Equip de comunicació

 

“Aquest Premi es va crear amb l'objectiu de promoure la pràctica de la fotografia entre els federats i federades”, ens recorda Anna Blanco, responsable de la vocalia, fent referència als inicis d'aquesta acció que enguany celebra la seua cinquena edició. Edició en la qual s'introdueix com a novetat la temàtica del canvi climàtic i nous elements en els premis.
 

Les temàtiques queden, per tant, de la següent manera:
•    La muntanya, la naturalesa, el territori i paisatge de la C. Valenciana. 
•    Els esports de muntanya 
•    Efectes del Canvi Climàtic (sequera, inundacions, plagues, abandons rurals... en la Comunitat Valenciana).
 

I els premis que s'entregaran, en cadascuna de les temàtiques, seran: 
•    1r Premi: llicència FEMECV 2024 modalitat bàsica A, diploma, samarreta FEMECV i motxilla amb llibres de muntanya i naturalesa. 
•    2n Premi: inscripció per a dues persones a alguna de les activitats associatives d'un dia (a triar dins del calendari 2024 de la*FEMECV), diploma, samarreta FEMECV i motxilla amb llibres de muntanya i naturalesa.
 

El termini de recepció de fotografies s'estableix del 15 al 30 de novembre. Cada participant podrà presentar fins a 3 fotografia per cada tema (és a dir, un total de 9 fotografies), encara que només optarà a rebre un únic premi. Un jurat qualificat serà l'encarregat de votar i repartir els premis, que s'entregaran a final d'any. Aquesta informació ampliada, i la resta de dades, pots trobar-la en les bases.
 

Així, per tant, s'obri el termini per a participar en aquest Premi de Fotografia, dirigit a totes les persones esportistes que es dediquen a la fotografia i que ens delecten amb les seues imatges i reportatges en finalitzar les seues jornades a la muntanya. També a totes aquelles que, de manera aficionada, capten moments i retraten la realitat més quotidiana dels Clubs en les seues activitats i rutes. Sigues professional o aficionat/a, és a tu a qui es dirigeix aquesta activitat.

 

Patrocinadores: