Cinquena edició del Premi de Fotografia de Muntanya FEMECV

Cinquena edició del Premi de Fotografia de Muntanya FEMECV

Presentem la nova convocatòria que, després de quatre anys consecutius, es presenta es llança des de la Vocalia de Cultura, Territori i Voluntariat.
1
Equip de comunicació

 

“Aquest Premi es va crear amb l'objectiu de promoure la pràctica de la fotografia entre els federats i federades”, ens recorda Anna Blanco, responsable de la vocalia, fent referència als inicis d'aquesta acció que enguany celebra la seua cinquena edició. Edició en la qual s'introdueix com a novetat la temàtica del canvi climàtic i nous elements en els premis.
 

Les temàtiques queden, per tant, de la següent manera:
•    La muntanya, la naturalesa, el territori i paisatge de la C. Valenciana. 
•    Els esports de muntanya 
•    Efectes del Canvi Climàtic (sequera, inundacions, plagues, abandons rurals... en la Comunitat Valenciana).
 

I els premis que s'entregaran, en cadascuna de les temàtiques, seran: 
•    1r Premi: llicència FEMECV 2024 modalitat bàsica A, diploma, samarreta FEMECV i motxilla amb llibres de muntanya i naturalesa. 
•    2n Premi: inscripció per a dues persones a alguna de les activitats associatives d'un dia (a triar dins del calendari 2024 de la*FEMECV), diploma, samarreta FEMECV i motxilla amb llibres de muntanya i naturalesa.
 

El termini de recepció de fotografies s'estableix del 15 al 30 de novembre. Cada participant podrà presentar fins a 3 fotografia per cada tema (és a dir, un total de 9 fotografies), encara que només optarà a rebre un únic premi. Un jurat qualificat serà l'encarregat de votar i repartir els premis, que s'entregaran a final d'any. Aquesta informació ampliada, i la resta de dades, pots trobar-la en les bases.
 

Així, per tant, s'obri el termini per a participar en aquest Premi de Fotografia, dirigit a totes les persones esportistes que es dediquen a la fotografia i que ens delecten amb les seues imatges i reportatges en finalitzar les seues jornades a la muntanya. També a totes aquelles que, de manera aficionada, capten moments i retraten la realitat més quotidiana dels Clubs en les seues activitats i rutes. Sigues professional o aficionat/a, és a tu a qui es dirigeix aquesta activitat.

 

Patrocinadores: