Crònica 2a Prova de Lliga de Carreras per Muntanya

La 2a prova de la nostra Lliga de Carreras per Muntanya s'ha celebrat en la localitat de Simat de la Valldigna a la província de València, canviant de província respecte a la 1a prova realitzada a Alcoi, Alacant.
Àrea de Comunicació

La prova ha sigut organitzada pel Club d'Esports Muntanya Simat amb una organització adequada al tipus de prova i en la qual es va produir cap incident.

El dia començava amb un matí fred que amb el pas de les hores acabaria amb una bona temperatura que els corredors agraïen després de finalitzar la prova.

La prova per a la categoria absoluta, va comptar amb una participació de 196 corredores i corredors, sobre un recorregut de 21km 1250+, en el qual de nou Adil MOUSSAQUI s'imposava en solitari en línia de meta amb un temps de 1h 58min. i, en categoria femenina la primera corredora a entrar en meta era Ana TAUSTE amb un temps de 2h 26min, en la seua primera participació en la Lliga.

L'altre circuit per a les categories inferiors (cadet, júnior i juvenil), tenia un recorregut de 12,7km 590+, amb participació de corredores i corredors, en el qual es van disputar les diferents categories.

Aprofitant el bell paratge de la zona es va desenvolupar una prova en la categoria inclusiva sobre un recorregut de 14km en el qual participe una representació de la nostra federació.