Crònica Campus Juvenil de Muntanyisme en la Serra de Javalambre.

Crònica Campus Juvenil de Muntanyisme en la Serra de Javalambre.

El campus juvenil de muntanyisme és una iniciativa de la Vocalia de Joventut i famílies de la FEMECV en la seua tercera edició en Javalambre, organitzat entre el dia 24 al 30 de juny establint el seu camp base en el Refugi Rabada i Navarro, en la Serra de Javalambre.
1
Equip de comunicació

 

Una ubicació idònia per a totes les activitats de muntanya que es van realitzar, les seues instal·lacions són immillorables, habitacions amb capacitat per a 6 persones en lliteres amb bany privat, dotat d'una aula de projeccions i xarrades, menjar ric, saludable i casolana. I a més disposa d'un rocòdrom de 13m d'altura, en el qual han gaudit i aprés.


Un lloc emmarcat en un entorn privilegiat en el qual han realitzat activitats com: Escalada en el rocòdrom del refugi, ràpel, practica per al barranquisme, via ferrata, barranquisme aquàtic, tirolina de 97m de distància, tir amb arc, orientació, travessia de Muntanya, vivac, tallers, jocs nocturns, cinema d'estiu…


Tots els participants han gaudit moltíssim i en finalitzar el campament seguien amb ganes de més aventures, així que segur que ens trobem en pròxims esdeveniments.

 

Patrocinadores: