Crònica del Campionat Autonòmic i de Clubs de Marxa Nòrdica FEMECV 2021

Dissabte passat, dia 26 de juny, es va celebrar a la Comunitat Valenciana, i en la localitat de Crevillent, la primera competició de marxa nòrdica d'enguany.
Comité de Marxa Nórdica FEMECV

Va consistir en l'inici i arrancada de la temporada ni més ni menys que amb dues proves: el Campionat Autonòmic de Clubs i el Campionat Autonòmic Individual. Després de 16 mesos d'aturada per fi s'inicie la temporada. Una gran alegria per a tota la gran família de la Marxa Nòrdica. L'organització va ser a càrrec del Club Marathon Crevillent.

Va començar el dia un dia esplèndid amb un sol de justícia que ja calfava bé a les 10 del matí, hora en què l'equip arbitral estava convocat per a revisar el circuit i organitzar el treball arbitral. Per seguretat i evitar una hora més de sol, l'eixida es va retardar de les 17’30 a les 18’30.

L'equip arbitral va estar conformat per tretze àrbitres i àrbitres: cinc àrbitres FEMECV, sis àrbitres en pràctiques de la segona promoció d'àrbitres autonòmics, i dos àrbitres de la FMRM (Federació de Múrcia) gràcies al Conveni de col·laboració d'arbitratge de Marxa Nòrdica subscrit entre totes dues federacions.

En la prova hi havia inscrits 71 participants, 6 clubs i 9 equips entre masculins i femenins. A més, una prova PROMO, i per primera vegada la participació de les categories INFANTIL I CADET. Des d'ací agrair el treball i suport dels clubs de difusió de l'àrea de competició amb la seua participació en la prova promocional.

A les 16’00 es va iniciar el lliurament de dorsals i a les 18,30 va començar la prova. Primer van eixir els Infantils, Cadets i PROMO, que van realitzar un recorregut de dues voltes al circuit de les quatre que constava la prova amb un total de 14 quilòmetres.

L'esdeveniment va transcórrer sense cap contratemps entrant en meta els primers classificats a la 20’00h.

Com no podia ser d'una altra manera, es van seguir tots els protocols COVID i el lliurament de premis va ser fluida i ràpida.

Agraïm a l'Organització del Club MARATHON CREVILLENT i als seus voluntaris la labor realitzada. Així com agrair la presència de l'Excel·lentíssim Alcalde de Crevillent i de la Vicepresident Segona de la FEMECV que ens van acompanyar durant l'esdeveniment i van entregar els trofeus.